dintii

dintii | Autor: matisut

Link direct la acest mesaj

Fetitei mele de 10 luni jumatate i-a iesit un dinte jos, dar are in continuare stari febrile, e foarte neinistita, ar roade orice, nu mananca. Oare ii mai ies si alti dinti? Cu ce sa o tratez?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicos spune:

Si fetita mea are 9 luni si 3 saptamani, nu i-a iesit nici un dintisor inca, dar nu mai vrea sa manance nimic din ce-i du eu, in schimb mananca ce poate tine ea in manuta si roade. Sa fie dintisorii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alssa spune:

Aceleasi simptome si la Clara... doar ca ei i-au iesit cei doi dintzi de jos in 4 zile :( Acum, e la fel de nervoasa, mai nou a descoperit cum e sa zbiere si continua sa nu manince mai nimic, doar, asa cum zici si tu Nicos, doar ce poate tzine in mina ei... Aseara de exemplu, i-am dat niste peste (facusem niste salau la gratar) si speram sa manince pentru ca altadata era inebunita... Ciuciu... a mincat in schimb jumatate de ardei de ziceai ca cine stie ce berbec a apucat de picior !
In rest, ne chinuim ca si voi...

Alssa si Clara (11 luni fara o saptamina)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari spune:

Si baietelului meu ( 5 luni si 2 saptamini ) i-au iesit deja 2 dintisori ( de jos ) si de vreo 4 zile nu mai doarme noaptea, plinge ziua continuu si se pare ca ii iasa al 3-lea dintisor ( sus ) . Daca dintisorii ies in ritmul asta :((( ... cred ca la un an ii vom avea pe toti :)), dar si mami si tati la un an al baietelului vor arata ca la 40 de ani :)) .... De mincat nu ma pot plinge ca maninca, in schimb saliveaza foarte mult si ar roade orice ... Incercam sa supravietuim :))

Daca exista remedii impotriva durerilor de eruptie a dintisorilor, va rog sa-mi spuneti si mie ! Am incercat un gel pt. dinti dar din pacate Robert il maninca imediat si efectul lui e pt. scurta durata !

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Draga matisut,
Singurul remediu care la noi da roade este folosirea ceaiului de musetel.In el mai pun si 5 granule homeopate de chamomilla CH9(musetel).Vara o calma si ceapa verde datorita continutului de ulei volatil.
July si bb.Teodora

Mergi la inceput