Pt. Marius sau Liviu
Trec direct la subiect. Date: sunt angajata de mai multi ani la o firma si pana acum am platit toate darile la stat. Sunt insarcinata in luna a 3-a, DPN 25 mai. Din decembrie trebuie sa intru in CM, apoi probabil in prenatal si postnatal. Medicalul imi va fi platit cu 85%. Salariul meu este mai mare decat cel mediu.
1. Cum imi va fi platit prenatalul si postnatalul, daca eu voi fi avut CM, deci nu voi fi lucrat in aceasta perioada?
2. Dupa postnatal pot sa imi iau concediu de alaptare (ceva de genul asta cred ca se numeste) in care am inteles ca se plateste 75%? Dupa asta imi pot lua CIC?
Voi cum credeti ca ar fi mai avantajos pt. mine avand in vedere ca nu ma mai pot duce la serviciu din decembrie, din motive de sanatate? Ce combinatie de concedii ar fi mai avantajoasa?
Multumesc anticipat si sunteti niste scumpi ca ne suportati cu toate intrebarile noastre
Madutza & ingerasul din burtica
Raspunsuri
liviu`s spune:
Din cate stiu, nu exista concedii medicale platite cu 85% din veniturile salariale. Dar poate ma insel.
Oricum, in timpul concediului de maternitate (prenatal+lauzie) vei primi o indemnizatie care se determina ca medie a veniturilor lunare din ultimele 6 luni anterioare primei zile de concediu medical inscrise in certificatul de concediu medical, pe baza carora s-a datorat sau, dupa caz, s-a achitat contributia individuala de asigurari sociale in lunile respective.
Dupa concediul de lauzie (denumit popular si postnatal), poti intra in concediul pt cresterea copilului. Avand in vedere ca esti in luna a 3-a, banuiesc ca vei naste in luna aprilie 2004. Pentru persoanele care beneficiaza de concediu pt cresterea copilului incepand cu data de 01.01.2004, cuantumul brut al indemnizatiei este este de 85% din salariul mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de stat si aprobat prin legea bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2004. Se pare ca acest salariu mediu brut este de 6.800.000 lei.
Numai bine,
Liviu`s