Cum se abordeaza chirurgical trompa uterina

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

BUFLEA stai lnistita .Si eu am facut analiza asta. fara o numaratoare a zilelor ciclului. Tot asa, cand a avut doctora timp. M-am programat, am fost la CARITAS, am facut analiza, am fost asistata de doctora mea, de 2 radiologi si de o anestezista.Pe mine m-a durut cumplit, dar a meritat atunci cand m-i s-a spus ca sunt in regula.

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris.S spune:

Dragele mele,

spuneti-mi si mie daca stiti: histerosalipnografia este un procedeu dureros. ca sunt bolnava de cand am aflat ca asta trebuie sa fac. Si in ce consta de fapt?

Scuzati ignoranta, nu prea ma pricep la problemele astea. Cine stie mai multe sa-mi scrie si mie aici sau pe e-mail.
Pupici,
Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Doris, bine ai venit printre noi. Uite aici cateva link-uri sa-ti faci o idee:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=20439
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=21576
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=19839

succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris.S spune:

Multumesc frumos, Tia. P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heleny spune:

Va rog sa-mi spuneti si mie unde se face laparoscopica in Bucuresti si cat costa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelita spune:

Buna fetelor si Paste fericit! Va rog daca stie cineva unde as putea face o coelioscopie,o interventie la trompe,sa le desfunde din cate am inteles,prin ombilic facandu-se aceasta operatie.La Medsana stie cineva daca se face si cam cat ar costa ,ptr ca aici unde sunt acum e pretul cam piperat.Am inteles ca are succes cam 75,80% operatia si as vrea tare mult sa o fac ptr ca imi doresc enorm de mult un bebe.Va pup si astept un raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelita spune:

Buna fetelor;eu am facut HSG aici in Maroc si m-a costat 60$,s-au purtat f frumos cu mine,mi-au facut si un calmant dar spre seara,acasa,am avut niste dureri groaznice,am plans de durere;si din pacate rezultatul a aratat ca sunt infundate trompele,am fost la 2 doctori cu analiza si acelasi raspuns,trebuie sa fac operatie sa le desfunde,dar mi s-a spus de coelioscopie,interventia facandu-se prin ombilic,deci nu prin col cum se face hsg.Parca a cazut cerul pe mine cand am auzit,mai ales ca intotdeauna am avut grija sa ma tratez de anexita sau orice altceva.Dar asta e.A facut cineva operatia asta,prin ombilic?Mi-a zis ca e f usoara si sanse sunt de 75-80% reusita.Eu tot am citit la voi de laparoscopie,dar mie mi-a spus de coelioscopie,Va rog mult sa-mi raspundeti si mie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Ce pot sa-ti spun, este ca nu e aceeasi cu laparoscopia...la laparo sunt 3 incizii.
Una, sub buric pt. :sonda cu camera video' si 2 laterale, pt. 'ustensile'.

Mergi la inceput