La ce varsta ati avut primul bebe?

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Pe primul, de tinerica, la 31 ani.

Carmen si Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gloop-gloop spune:

Primul nostru copil pe care l-am nascut, a fost in martie anul acesta. O scumpete de fetita. Eu aprox. 37 de ani, iar sotul meu aprox 51 de ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada taba spune:

Eu 27, tati 36; asta era acum trei ani.
Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Dar de mine ce spuneti?
Am nascut la 35 de ani, iar sotul meu avea 39. Cred ca cele de 20 -28 de ani va ingroziti, nu? Dar totul a decurs foarte bine, iar copilul acum are un an si o luna, e foarte sanatos, nu am avut absolut nici o problema cu el, frumusel si inteligent! (Ca toti copii din din generatiile tinere, dealtfel!)
Asa ca daca esti putin mai inaintata in varsta decat media( pentru a face un copil), lasa la o parte prejudecatile de acest gen, si da-i bataie. Asteptam sa ne spui si noua problema ta si cum ai rezolvat-O. Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boubba spune:

Eu inca nu am nascut mai am 2 luni dar varsta mea este 22 de ani in aprilie viitor iar tati 32 de ani in decembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna spune:

Eu am 26 de ani iar sotul meu are 30. Sunt insarcinata cu primul nostru bb si mi se pare ca inca suntem prea tineri pentru asta. Dar daca s-a intamplat,asta e! Ei, nu a fost chiar o intamplare doar ca nu ma asteptam asa de repede!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina78 spune:

Cristinica lu' mamica a venit pe lume in 2001 cand si mami si tati aveau 23 de ani!
Cristina&Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

Eu aveam 28, iar sotul 34 si a iesit o frumusete de baiat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisa_35 spune:

33,5 ani - eu
31 ani - el
si as mai vrea un bb...dar sotul meu e cam speriat!
Pupici

Denisa si copilul Alecu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns verutza spune:

Primul BB l-am nascut la 33 de ani, iar al doilea care acum are aproape 7 luni, l-am facut la aproape 36 de ani pe care i-am implinit azi.

Mergi la inceput