minutze galbui
buna fetelor,
revin cu o intrebare la voi: fetita mea de doi ani si 7 luni are de cateva luni pielea pe palmute si pe talpile de la picioruse un pic galbuie( asta vara am zis ca este de la nuci pentru ca a tot mancat) dar acum??? si la fatza mi se pare un pic palida, nu are roseata aceea in obraji; i-am facut analize la urina si la sange..nu a iesit nimic doar o usoara anemie 11.87 hemoglobina; voi v-ati confruntat cu asa ceva?? pupici
Raspunsuri
madadum spune:
buna
poate i-ai dat prea mult suc sau piure de morcovi?!? este o posibila cauza... daca da, scoate morcovii din alimentatie penru o perioada si se rezolva.
mada si mara (2 ani si ceva)
tedita spune:
sa stii ca m-am gandit si eu ca s-ar putea sa fie de la sucul Tedy( din vara bea cam o sticla /zi si asta in fiecare zi)sa fie asta motivul???
July spune:
Buna tedita,
Sigur ca este de la sucul Tedy.Sucul de morcovi nu se da mai mult de 10 zile/luna ptr.ca ingalbeneste tegumentele.Intrerupe-l si totodata corecteaza-i anemia cu ce zice pediatrul.Noi luam fier Haussmann.Anemia da si stari de oboseala,hipoxie cerebrala(neoxigenarea corecta a creierului-cascat des),lipsa poftei de mancare.Daca te confrunti cu unul din aceste simptome atunci musai trebuie si fier.
Sanatate!
July si bb.Teodora
P.S. Finuta mea a avut aceeasi culoare de la sucul Tedy.
madadum spune:
eu am mai auzit de copilasi ingalbeniti de sucurile tedy, care este pe baza de morcovi + un pic de altceva, asa ca poate ar fi o idee buna sa-l scoti pe dl tedy pentru o perioada.
noi ii facem marei suc de portocale, combinat cu sfecla rosie, ardei gras, mere si alte fructe/legume de sezon. cateodata ii mai pun si o banana sau piersica si iese ca un nectar.
pediatra noastra oricum ne-a recomandat sa nu care cumva sa-i dam tedy piticei!
va pup
mada si mara (2ani, 4l)
bubi spune:
si noi suntem galbioare, se pare ca tot de la Tedy. L-am scos de 1 saptamana si inca nu ne-am revenit! Pa pa Tedy....
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi
dddd spune:
placerea dariei este tot sucul tedi sau suc de morcovi facut de noi dar din lipsa de timp folosim in mare masura tedi. galbena nu mi se pare a fi acum la 2 ani si 6 luni in schimb cand era mai mica era cam porotcalie, de deranjat nu ne deranjat culoarea pentru ca stiam de la ce e si atunci ii dadeam numai suc facut de noi. nu stiu in schimb cat de bun e acest tedi in fiecare zi aproape. o mai pacalim cu suc de struguri spunandu-i ca tot tedi i l-a trimis, pana cand intr-o zi a zis ca asta nu e tedi ci must si ca nu mai vrea negu ci ab.
Jackie spune:
Ce bine ca ati deschis subiectul... si eu imi faceam griji de culoarea asta dubioasa, mai ales ca am avut si lipsa de fier anul trecut...Noi tocmai l-am inlocuit pe Teddy cu Karotella, asa ca n-am facut nici o scofala...bine ca nu e grav