Eu am lucruri bune despre ei :). Eram gravida in a saptea saptamana treabuia sa ma intorc din Ro cu alta companie. Cand am schimbat avionul in Amsterdam mi-a fost rau, aveam dureri de burta si pilotul de la avion nu a vrut sa ma ia (nu dau numele acelei compani) cu totusi ca au venit medici aeroportului si l-au asigurat ca totul este Ok ca am dureri din cauza ca se fixeaza sarcina mai greu si nu am mancat minic. El incapatanatul a zis ca nu ma ea ca el nu vrea gravidute in avionul lui ca nu vrea asa responsabilitate mare. Am mai ateptat inca 5 ore acolo pana mi-au gasit un loc la Southwest si am calatorit cu ei. Fetele au fost foarte dragute cu mine, la ora mesei m-au trezit sa mananc, la fiecare 30 de min venea cineva si ma intreba daca este totul ok si daca am nevoie de lichide. Nu a trebuit sa platesc acel bilet din cauza ca eu am vrut sa merg cu prima companie dar pilotul m-a respins. Am vazut ca si cu ceilalti pasageri erau foarte dragute si atente. Acum fiecare vorbeste despre ei din experienta... poate ca eu am fost un caz fericit :).
Gabbriela & Julian