Numele alteia
Cum ne simtim sa fim strigate cu numele alteia? Sa fie adormit, sa te bagi in pat langa el, sa te simta si sa te srige cu numele unei foste? Simti cum ti se sfasie sufletul....cum universul tau se darama. Ce s-a petrecut oare in mintea lui?
Astept si parerea unui psiholog ce asociere poate exista.
Raspunsuri
MirelaV spune:
nu doar constientul nostru lucreaza..subconstientul uneori nu poate fi controlat..nici visele nu ni le putem controla..ti se poate intampla si tie..nu-l acuza daca dormea..
MirelaV
Margot spune:
Ce mai stiu sa se apere intre ei!!!!!!
Trebuia sa te uiti si la expresia fetei, sa vezi daca este in extaz sau este un cosmar.Apoi in functie de asta actionezi.
Mai in gluma mai in serios, cred ca nu prea are ce cauta in acelasi pat cu tine.
Margot
reiki spune:
Margot, mai bine sa-l trimitem pe sot la plimbare, sa-l alunge din casa asa cum ziceti voi?
tora97 spune:
elaalba, ti am citit si celalalt subiect, cel postat de joxy, referitor la o re relatie... inteleg ca ati reluat o relatie nu de f mult timp, ca el, a avut o relatie mai indelungata cu acea femeie din bratele careia ai reusit sa l smulgi pina la urma... acu de ce sa te necajesti? o fi avut un cosmar.. spuneai ca era o femeie rea, care l chinuia... asta daca o fi folosit numele acesteia..timpul strege ii va sterge din amintire aceste nume
dar oricum, daca dormea omu' nu i cazul sa i faci procese.. desi iti inteleg haul deschis in suflet... trage i o tachineala din cind in cind, drept razbunare
Margot spune:
Reiki, nu scrie nicaieri ca este vorba de sot, si apoi raul trebuie taiat intotdeauna de la radacina.
Margot