Numele alteia

Numele alteia | Autor: ellaalba

Link direct la acest mesaj

Cum ne simtim sa fim strigate cu numele alteia? Sa fie adormit, sa te bagi in pat langa el, sa te simta si sa te srige cu numele unei foste? Simti cum ti se sfasie sufletul....cum universul tau se darama. Ce s-a petrecut oare in mintea lui?
Astept si parerea unui psiholog ce asociere poate exista.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Inseamna ca numa' cu tine nu vrea sa fie. Eu l-as face pachetel.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sasuke spune:

Inseamna ca vrea sa fie cu tine ... da' i-ar place sa te cheme altfel !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reiki spune:

Bietul om o fi avut un cojmar si tu te dai de ceasul morti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

nu doar constientul nostru lucreaza..subconstientul uneori nu poate fi controlat..nici visele nu ni le putem controla..ti se poate intampla si tie..nu-l acuza daca dormea..

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margot spune:

Ce mai stiu sa se apere intre ei!!!!!!
Trebuia sa te uiti si la expresia fetei, sa vezi daca este in extaz sau este un cosmar.Apoi in functie de asta actionezi.
Mai in gluma mai in serios, cred ca nu prea are ce cauta in acelasi pat cu tine.
Margot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reiki spune:

Margot, mai bine sa-l trimitem pe sot la plimbare, sa-l alunge din casa asa cum ziceti voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

elaalba, ti am citit si celalalt subiect, cel postat de joxy, referitor la o re relatie... inteleg ca ati reluat o relatie nu de f mult timp, ca el, a avut o relatie mai indelungata cu acea femeie din bratele careia ai reusit sa l smulgi pina la urma... acu de ce sa te necajesti? o fi avut un cosmar.. spuneai ca era o femeie rea, care l chinuia... asta daca o fi folosit numele acesteia..timpul strege ii va sterge din amintire aceste nume

dar oricum, daca dormea omu' nu i cazul sa i faci procese.. desi iti inteleg haul deschis in suflet... trage i o tachineala din cind in cind, drept razbunare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grace spune:

I-as crapa capul .....pe bune....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margot spune:

Reiki, nu scrie nicaieri ca este vorba de sot, si apoi raul trebuie taiat intotdeauna de la radacina.
Margot

Mergi la inceput