Am cumparat eu cadou pt finuta mea acum cam 3 ani un scaun de baie. Adica un colacel de plastic care se prindea cu ventuze de vana sau de cadita si un burete pe care se aseza la joaca.
A fost lipit si relipit pina la dezintegrare, si bineinteles f f f iubit.
Acum as vrea si eu unul pt meu dar la Cluj nu mai gasesc nicaieri. Daca ma puteti sfatui voi unde ar trebui sa caute tata tare m-as bucura.
Voi folositi asa ceva sau ceva asemanator?
Va .
Tuchi, eu am cumparat un astfel de colacel din Cluj de la Baby Boom acum vreo 2 saptamani ptr. o finutza.
Pe strade ce uneste Sora de Piata M. Viteazul a aparut un magazin nou de bb , cred ca au si acolo sau pe iuliu Maniu e un magazin nou cu produse de acest gen. Succes!
Raluca si Ilinca (1 an si 9 luni)
Eu am vazut la magazinele Piciul. Costa in jur de 200.000 lei. Nu stiu cat te ajuta informatia mea, avand in vedere ca esti din Cluj.
Fetele, imi dati si mie un link unde sa vad cum arata? Ca sunt tare curioasa si as vrea sa ii iau si eu Mariei, dar habar nu am ce sa cer. Multumesc.
Cu drag,
Multumesc fetelor, macar intr-un loc tot om gasi si noi scaunelul.
Eleni, tb sa ceri scaun de baie si este un colacel de plastic sustinut de niste tije la capatul carora sint ventuze. Cu acestea prinzi fix scaunul pe vana sau cada iar jos se aseaza o bucata de burete pe care va sta bb in fundic.
Cam asta e!