ce vitamine sa ii dau

ce vitamine sa ii dau | Autor: irisa

Link direct la acest mesaj

are 2 ani si nu mai papa mai nimicin afara de lapte si piine
poate stiit voi ceva vitamine sau ce se mai da la virsta asta
cind papa e eveniment....
va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

I-ai facut vreo analiza de scaun?
Poate are viermisori care provoaca lipsa poftei de mincare.
Vitaminele trebuie date la recomandarea medicului,asa incit intreaba medicul de familie!!!Multa sanatate!!Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ajax spune:

Draga Irisa,

cu lipsa poftei de mancare ne-am confruntat si noi adesea. Tot lapticul si biscuitii erau de baza. Nu ar strica sa-i faci niste analize. In orice caz pot sa-i dai vitamine. Noua ne-au fost recomandate vitaminele Dinomins de la Herbalife. Sunt excelente, au forma de dinozauri si copiii le adora. Se administreaza una pe zi timp de 2 luni. Rezultatele sunt vizibile dupa 2-3 zile.

Succes!
Cristina si Serban (2ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

Si noi suntem printre cei care nu prea maninca. Ne-a fost recomandat Pikovit, si la noi a avut efect. Iarna trecuta i-am dat copilului Vidaylin, deoarece contine si fier si doctorita asa a considerat ca e mai bine, dar nu a avut acelasi efect, nu stiu din ce motive.
Cu drag, Mihaita (3 ani) si mami Mihaela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dddd spune:

si dariei i-am dat vitamine atunci cand nu a avea pofta de mancare dar nu am rezolvat problema decat dupa ce i-am facut analizele si am depistat anemie, dupa care i-am dat fier. alta data ave agiardia, am tratat-o de giardia, ii mai dadeam si vitamine in schimb. lipsa poftei de mancare pe o perioada mai mare are o cauza care trebuie depistata si tratata iar vitaminele daca se dau se dau ca o completare. parerea mea. faptul ca bea mult lapte ar putea fi un semn de infestare cu giardia. fa-i un coproparazitologic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Cum procedati iarna, cind copilului i se administreaza oricum Vigantol (vit.D)? Cum dozati Pikovitul sau altele, care au si ele niscaiva D in compozitie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Draga Irisa, si noi avem doi ani, iar in august, dupa o cura cu antibiotice pediatrul ne-a recomandat pikovit, dar puiuztu a facut o alergie ff urata la acest preparat si am intrerupt imediat.
Prin urmare, colindand pe forum, am gasit altceva mai potrivit, mai ales pt perioada rece a anului, si anume Viusid (pe care tati ni l-a cumparat din Ro la pretul de 280.000rol). Este un complex de aminoacizi, vitamine si o subst. antivirala, care este indicata in cazul imunodificientei dar si pt sporirea poftei de mancare.

Stiu ca tot pt pofta de mancare se ma da Sana-Sol, dar noi nu l-am incercat.
Mergem inainte cu Viusid, apoi trecem pe Vit.C natural cate 4 pic./zi in primele 10 zile ale lunii.

Numai bine si pofta maaaaaare

P.S. cu papica am avut probleme numai cand au iesit dintisori, dar nu fff mari.

Cu drag,
Dana, mamica lui Danutz
Album:http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Danut+la+2+ani&mid=1214&cid=2250

http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Eu am folosit Sanasol, 1 lingurita/zi, in primavara dupa de a fost racita, si rezultatele se vad, acu maninca orice si cu pofta mare.
Acum in toamna nu i-am dat deoarece maninca bine, cu toate ca medicul spune sa-i dam dar nu vreau sa se faca cit o .

Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=224&cid=229

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irisa spune:

acum ii dau si eu sana-sol si parca se vede o mica imbunatatire
am auzit ca sunt niste vitamine de la california fitnesss noni le spune dar nu vreau sa abuzez poate stiiti voi ceva ...

Mergi la inceput