proaspete mamici in Sectorul 3 ... alocatia bebe

proaspete mamici in Sectorul 3 ... alocatia bebe | Autor: romana

Link direct la acest mesaj

Vreau sa intreb mamicile care au nascut in ultimul timp si care au rezolvat cu alocatia copilului:

Pe ce strada este biroul unde se depun actele pentru alocatie pentru copii pentru persoanele din sectorul 3 Bucuresti?

Mie de la primarie mi-a zis un paznic ca s-au mutat pe str. Patrascanu dar nu stiu daca am inteles bine. In plus nu am gasit pe harta pe care o am aceasta strada. Apare in nomenclator ca denumire, dar pe harta nu e clar unde e deoarece nu e tiparit numele strazii. Eventual daca imi puteti spune numele unei strazi din apropiere.

Multumesc

Romana si Cristian

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

incearca lucretiu patrascanu. succes

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyCM spune:

Lucretiu Patrascanu e perpendiculara pe Campia Libertatii si.... Mihai bravu cred in partea celalata.... Dar nu cred ca acolo... Cand am facut eu actele, a trebuit sa merg la Primarie pe...... cum ii spune oare???... acolo unde se fac si casatoriile.... si cu actele obtinute de acolo am mers intr-o alta cladire (la protectia copilului), aprox. vis-a-vis, unde am facut alte acte, urmand ca banii sa ii primesc de la noul sediu in care tocmai se mutau.... Deci, departamentul de "protectia copilului" s-a mutat langa circumscriptia financiara a sect. 3, la Costin Georgian.... Din pacate nu stiu cum se numeste nici aceasta strada, dar daca ai fost sa platesti impozitul pe casa, iti pot explica cum ajungi: mergi pe aleea aceea pana in capat (in stanga e intrarea pentru plata impozitului), faci dreapta putin si apoi stanga si tot pe partea stanga e cladirea de care iti spun.... inainte se ajungea acolo prin curtea cladirii din capatul aleii, dar acum e inchis si nu se mai poate)....

Sper ca te-am ajutat cu ceva, desi stiu ca am explicat tare intortochiat, dar mai bine.... sincer nu stiu cum....

Succes!

Corina si bb Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

Lucretiu Patrascanu nr.3. In aceeasi cladire cu directia impozite, dar la ultimul etaj.

Mergi la inceput