sunetele pe care le scot bebelushii

sunetele pe care le scot bebelushii | Autor: carrie

Link direct la acest mesaj

sunt fascinante si absolut minunate, si in fiecare zi apar sunete noi, delicioase.asta experimentez si cu fetita mea de aprope 5 luni.
de la primul g la adevarate vocalize sunt absolut fascinanti.
totusi ma intriga ceva: dupa ce papa si daca se plictiseste-adica f repede si des, scoate un sunet gutural, ca un scremut de nervisori care devine din ce in ce mai imperativ.dar nu il asociez cu nik, ca il scoate si in brate cateodata unde e in delir de bucurie.
am crezut ca va trece, ca e de la colici, care au trecut, sau de la dinti, dar nu e nici asta, si ma gandesc daca e doar o forma(mai ciudata) de comunicare sau o doare ceva..
ai vostri au facut asa "frumos"?

va pupam

cristiana si bb Theodora Alexia

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

maria mea nu vorbeste cu directie..zice tata dar nu cu adresa, scoate o multime de sunete fara inteles in schimb cand i-a spus tatal meu ca arde cuptorul sa nu puna mana a repetat frumos arde si acum se apropie incet de obiect, nu pune mana in schimb repeta arde...destul de clar pt 10 luni jumate ale ei.
Ce e haios e ca singurul cuvant constient pe care il spune este haide. Daca nu o bag in seama vine la mine si zice haide haide sau cand vrea afara se duce spre usa si haide haide.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mazarica spune:

Vladut a fost si este foarte vorbaret. Daca scoti un sunet nou, iti urmareste buzele si in secunda 2 se chinuie sa te imite. Scoate si el un sunet din gat, ca un garait, dar o face intentionat si e foarte fericit ca poate.
Nu cred ca trebuie sa asociezi sunetul respeciv cu vreo durere , cred ca scoate sunetul respectiv din amuzament.
Mai nou strange din pumnisori si se incordeaza , scoate un sunet ca de lupta, asta e semn ca vrea ceva urgent.
Sa-ti traiasca dulceata si asteaptate la tot felul de sunete .

Mergi la inceput