stie cineva ceva despre aceasta eczema? Sau poate o adresa la care sa o pot gasi pe internet?
Fetita mea are pe frunte ,trei pete mai deschise la culoare ,aparute pe rand ,prima acum vre-o opt luni,ultima acum vre-o saptamana.
Am fost ieri la dermato si i s-a pus diagnosticul de eczematida pitiriaziforma. A spus ca i se trage de la o infectie in organism,un stafilococ in gat sau viermi intestinali...sau altceva.Maine dimineata mergem sa-i fac exudatul faringian,sa vedem daca e vre-un stafilococ,dar as vrea sa aflu mai multe despre aceasta eczema,cum se manifesta ,de ce apare ,cum dispare ,etc.
Stie cineva ceva?
Dia si bebe Rucsi
Haideti fetelor,nu poate sa-mi spuna nimeni nimic despre eczema respectiva sau despre probleme cu stafilococii la gat?
Dia si bebe Rucsi
Buna Adriana!
ca o mamica cu experienta in eczema, am cautat si eu pe net si nu m-am mirat cand am vazut ca nu se cunoaste cauza si nici tratamentul. Cea mai apropiata treaba de ceea ce zici tu am gasit-o sub denumirea de "pityriasis alba" adica o dermatita care se manifesta ca niste pete depigmentate ale pielii, mai ales pe fata. Zice pe net ca poate sa se manifeste o perioada de cateva luni pana la 2-3 ani cand incet, incet culoarea pielii revine la normal. Nu se trateaza decat cu creme hidratante, iar daca apare prurit se prescriu vesnicii corticoizi. Mai vezi si tu pe net. Oricum din cate am citit eu nu exista legatura intre ea si virusi, bacterii etc.
Multa sanatate si tine-ne la curent!
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi
Mersi Bubi..caut si eu de dimineata si nu reusesc sa gasesc nimic despre ea pe net....
Mai caut...
Dia si bebe Rucsi