se trezeste din ora in ora

se trezeste din ora in ora | Autor: Mela77

Link direct la acest mesaj

Titlul subiectului este irelevant.Am sa scriu pe scurt problemele cu fetita mea cu speranta ca cineva ma poate ajuta.
De aproximativ o saptamana fetita mea de 4 luni nu mai are pofta de mancare si mananca agitata dupa care regurgiteaza cam 20 ml, doarme foarte agitata adica se trezeste din ora in ora sau chiar la 1/2 ore ziua si la 2 ore noaptea,adoarme foarte greu, da din cap atunci cand o adorm,(mentionez ca inainte adormea singura iar acum doar leganata),nu mai este asa bine dispusa adica aproape toata ziua e maraita si se freaca la ochi si la nas,nu mai are chef de jucarii,nu mai vorbeste la fel ca inainte,isi freaca piciorusele aproape in permanenta si de 3 saptamani a crescut doar 100g.Nu are febra,nu tuseste,nu ii curge nasucul,nu o dor urechile,nu tipa doar se maraie.
S-a nascut cu 3100,acum are 6800g este alimentata natural dar cu biberonul.Mananca cam 6-7 mese de 100-120ml lapte.Inainte ii placea ceaiul foarte mult acum nici sa nu simta gustul.Am fost la pediatra care spune ca are colici,ca e normal sa stagneze acum pentru ca a crescut foarte bine pana acum.Dar eu nu cred ca e normal ca intr-o saptamana sa nu creasca nici macar 10g.Pentru colici am folosit de toate acum luam Bonisan.E posibil sa revina colicile dupa o luna in care totul a fost ok?Voi ce crede-ti?Sunt cam disperata si sincer am nevoie de parerile si sfaturile voastre.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Se poate sa nu maim cresca atat la varsta asta, mai ales ca a luat mult in greutate pana acum.
A intervenit vreo schimbare in programul zilnic? Poate trebuie mai mult plimbata, asta calmeaza garantat.Cel putin 4 ore sa stea afara.
Asta e sfatul meu!
Cu drag,

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Poate apare vreun dintzuc? Controleaz-o putin in guritza... Daca nu, vezi si gatul. A mea a facut ceva de genul asta cand a avut un banal rosu in gat tot pe la 4 luni.
Sanatate,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

scuze,poate spun o prostie,dar ai spus ca se scarpina la nas si isi freaca picioarele ,nu e posibil sa aiba viermisori ,mai ales ca ai spus si ca nu mai mananca asa bine.E doar o parere,dar poti verifica sa te linistesti.
Sanatate multa

Roxy si Cristi cel vorbaret

huianur
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ajax spune:

Draga Mela,

oricare din opiniile exprimate pot fi cauza problemei voastre. Nu-ti ramane decat sa o iei prin eliminare. Copilul are fara doar si poate un disconfort si deaici decurg toate nedormita, nemancata, maraita etc.
Incearca o masa si cu lapte praf poate laptele tau si-a pierdut din calitatile initiale. Foloseste o tetina de la Nuk care sunt ortodontice si permit si eliminarea aerului din sticla, aer care evident o umfla, incep colicii, ramane nemancata dupa o ora ii e din nou foame si totul se reia la nesfarsit spre disperarea ei si a ta.
Colici ufff nici nu vreau sa-mi aduc aminte mi-au mancat zilele si noptile si din pacate nu ai prea multe de facut picaturi si cald la burtica.
Dintisori verifica-i gingiile vezi daca arata inflamate ori daca sunt albite. Puiul meu s-a procopsit cu cei doi dintisori de jos la 4 luni si 2 saptamani, amandoi iesiti la interval de o saptamana.
Du-i si o proba de scaun la analiza.

Mult succes!

Cristina si Serbanica (2ani)

Mergi la inceput