Vanatoarea, o pasiune?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana Radu spune:

Se pare ca in USA caprioarele fac adevarate ravagii :)si ca vanatoarea are un loc special in majoritatea familiilor.
Cristina sunt de acord cu tine,al_bundy a facut o comparatie cu care nici eu nu sunt de acord,nu cred ca vanatoarea se poate compara cu hartuirea sexuala.
Oana ar fi fost super sa ne arati si noua poza cu cele 15 caprioare care se uitau la cei trei pescari si se amuzau:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crism spune:

Bogdana, inca nu am vorbit cu sotul meu ce cadou ii facem baiatului cand face 6 ani, dar daca o sa vrea, nu am nimica impotriva...
Noi stam in oras, asa ca vantul nu cred ca o sa fie o problema deocamdata...

Cristina, sotia minunatului Sean, mamica la doi pitici frumosi, Connor Ryan 3 ani siElena Maria 7 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikita73 spune:

Parerea mea este ca homo sapiens a trait din vanat mii de ani sau poate chiar sute de mii de ani si chestia asta este adinc inradacinata in barbati...ca un fel de instinct biologic. Trasaturile noastre biologice s-au format tot atunci (de ce sint barbatii muschiulosi si femeile nu...daca va uitati la alte animale nu exista nici o diferenta intre masa musculara intre femela si mascul). Deci eu cred ca instinctul "vinatoresc" este prezent in mai toti barbatii...de ce barbatii sint mai competitivi si reactoneaza mai bine la challenge decit femeile? De ce barbatii in general CUCERESC femeile si nu invers ( nu femeia se tine dupa barbat cu flori si alte tertipuri...)? De ce barbatilor le plac armele si avioanele si conflictele militare? Cind au bombardat Irakul pentru cine se dadeau tot felul de detalii de arme si strategie? Nu pentru femei...
Cine sta la calculator jucind jocuri razboinice? Tot barbatii...sint nascuti cu instinctul asta razboinic, de unde si placerea de a vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Adriana, n-am developat inca filmul ca mai sunt niscai pozitii pe acolo, da' promit ca iti dau o pozica cand il developez.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana Radu spune:

Oana si astept

Mergi la inceput