Teama de intuneric

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flavia spune:

da si mie mi-e tare frica de intuneric . Atat de frica ca nu duc gunoiul decat ziua ca poate iese o dihanie din ghena iar daca ma trimit sa fac ceva la un wc de tara nu ma duc ca mi-e frica de monstrul din rahat.
si mi-e frica sa dorm singura ca urmare de fiecare data cand sotul e plecat il iau pe Andrei cu mine in pat si asa ca mai imbarbatez dar lui nu ii e frica si ara toata casa pe intuneric.
Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ponicid spune:

Mi-e frica de intuneric si de morti.
Cand sunt singura acasa si trebuie sa dorm singura atunci parca mi-aduc aminte de toti mortii pe care i-am vazut vreodata. Cand a murit soacra-mea am fost socata. M-am inbolnavit si vreo jumatate de an nu am fost buna de nimic. Apoi a murit bunica, tata si culmea am fost mult mai echilibrata. Se zice ca tot ce nu te omoara te face mai puternic. Si in cazul meu chiar asa a fost.

Daniela, mamica de Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Bine ca nu seman cu mama ca ei ii e frica de intuneric, doarme cu veioza aprinsa, ii e frica si de morti, dar mie nu. Sint o persoana destul de tare, nu ma afecteaza filmele de groaza sau scenele mai dure, dar "terapia" care ma ajuta pe mine este ca ma gindesc la Dumnezeu, la faptul ca El este mereu cu mine si imi dispare orice frica.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mazarica spune:

Credeam ca sunt singurul copil mare. Si cand colo , uite cate fricoase .Mi-e frica de intuneric si de morti.Cand a murit bunica de pe tata, trebuia sa mergem sa pupam icoana de pe piept. Am inceput sa tip, sa plang, toata lumea credea ca o plang pe bunica, dar eu plangeam de frica, ma gandeam ca poate i-mi da moarta una, aveam 16 ani,nu eram chiar mica.
Cand sunt singura dorm cu lumina aprinsa, daca e o scena mai violenta la tv, inchid ochii si intreb: gata l-a omorat?
Nu cred ca exista leac, pentru ca am o imaginatie f. bogata.Traiasca Electrica, sa nu ramanem fara electricitate, ca ne mananca gaia altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Hai mai fetelor barbate sunteti voi
Daca va intalniti cu stafia ia uitati cum procedati:

Intr-un cimitir.. un gropar blazat săpa o groapă.. noaptea, .. că ziua era prea alcolizat să poata munci..
...un schelet iese dintr-un mormânt vecin si încearcă să-l sperie.. omul scârbit.. mai trage două fumuri din Carpati si-si vede de treaba..
.. scheletul insistent..îl ia prin învăluire.. si iar sare să-l îngrozească..
...groparu' nimic..
.. scheletul .. dezamăgit.. se îndeparteaza si dă să sară gardul cimitirului..
.. groparul pune mâna pe lopată si-i arde una de-l dărâmă de pe gard..."râdem, glumim.. da'.. în incintă!"

Adela & Julia 1 an si 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mazarica spune:

Adela, mi-ai adus aminte de o istorioara adevarata. Intr-un sat de prin Brasov, cimitirul era intr-o panta, langa sosea. Alaturi era o fabrica de textile.Iarna, cand se intuneca ,un hot statea dupa gardul cimitirului, intindea mana si lua caciula de pe capul trecatoarelor spunand: ma ingropat fara caciulaaa.
Nu vreau sa ma gandesc de cate ori a-si fi facut pe mine daca treceam eu pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Mey fetelor,io vad ca-s numa fricoase p-aici,da nici un mascul!Oare barbatilor chiar nu le-o fi frica de intuneric?

Iren&Bogdanelu

Mergi la inceput