cintareti ...in Franta
A auzit cineva de o cintareata pe nume Alabina?
Daca da ...va place cum cinta,ce stil de muzica are?
"Un sfirsit e un inceput..."
ella& laura,andrei,andra
Raspunsuri
Marox spune:
Imi pare rau, nu am auzit de ea. E o cintareata franceza? Daca da, nu cred ca e prea cunoscuta sau poate cinta o muzica regionala specifica, dupa nume inclin sa cred ca ar fi muzica arabeasca.
Aurelia spune:
Sigur ca da o ascultam in tinerete in ........Rominia!!!!insa nu e frantuzoaica cum nici eu nu sint!!!!!!!!!
Aura&Luca,19 luni
Otilia spune:
Eu am auzit, chiar am si un CD cu ea, "l'essentiel".
Nu e frantuzoaica, este nascuta in Israel, evreica de cultura araba, dintr-o mama egiptiana si un tata marocano-spaniol. Este cunoscuta sub numele de Ishtar, iar grupul pe care l-a format se cheama Alabina.
Numele ei adevarat este Eti Zach. Este un mare star in tarile arabe.
O biografie completa:
http://www.rfimusique.com/siteFr/biographie/biographie_9043.asp
Citeva titluri de pe CD-ul "l'essentiel":
-Alabina
-Salma ya salama
-Baila Maria
-Lolai (ya habibi ya eyni)
-Ya mama, ya mama
-Tierra santa
-Linda
-La Cubanita
Stilul de muzica: RAĻ
Otilia&LaAdelita
lilach spune:
Otilia,
mltumesc pentru toata informatia...stiam ca se numeste Eti si ca este din Israel...vine in tara si da concerte...dar aici nu prea este cunoscuta ...nu s-a lansat aici si nu cinta in ebraica.
Are un stil foarte oriental si cinta deobicei in araba.
Stiam ca locuieste in Franta si de aceea mi-am permis sa intreb...eram curioasa cit este de populara acolo...
"Un sfirsit e un inceput..."
ella& laura,andrei,andra
Otilia spune:
quote:
Originally posted by lilach
Stiam ca locuieste in Franta si de aceea mi-am permis sa intreb...eram curioasa cit este de populara acolo...
Aha, era doar un test de popularitate...
Otilia&LaAdelita
ciufulici spune:
Si eu ascult Alabina, Diana mea chiar incearca sa fredoneze cate ceva dar nu prea ii iese desi eu ii spun mereu
Multumesc si eu Otilia, ai dat informatii complete si cu ocazia asta mi-am mai imbogatit cultura muzicala.
Toate cele bune de la 2xCiufulici