de le lic HCC Alba e cineva?
Salutare! Am terminat HCC din Alba in 94, sectia Mate-fizica si eram curioasa daca mai sunt mamici sau aspirante care au terminat acelasi liceu si care se afla peste mari si tari, dar nu neaparat!
Pupici la toata lumea!
Alinus_bb ( fara bb momentan :)
Raspunsuri
bb_alinus spune:
salutare Milena
Ma bucur sa dau de cineva de la HCC, vad insa ca participarea e destul de slaba! Eu sunt plecata din Alba de 9 ani si din Romania de vreo doi, iar acum in septembrie am fost acasica, la Alba si imi pare rau ca nu am avut timp sa intru si pe la liceu sa vad ce mai e nou sau...vechi.
Sper sa se mai stranga albaiulieni aici pe forum ca tare as vrea sa mai aud pareri si noutati.
Pupici
Alinus_bb
ana-maria spune:
Salutare!
Am terminat HCC din Alba in 94, sectia Informatica.
Cind am deschis forumul asta si speram sa gasesc- vreo albaiuleanca, dar frumoasa coincidenta ca sintem si absolvente de-o generatie a batrinului HCC.
Poate lista mai continua ... asteptam!
Ana-Maria si bebe Rares (6 luni jumate)
bb_alinus spune:
Ia uite! Eram un pic dezamagita de prezenta redusa a hcc alba dar vad ca incet incet se gasesc.... Ana Maria, deci suntem aceeasi ganeratie, vad, eu am fost la mate fizica in B, iar la informatica aveam multi amici, de ex Mihaela Todea, Nora, etc, daca iti spune ceva :)
alinus_bb
violetzyka spune:
Salut Alinus !
Eu am terminat in 95 la informatica,s-ar putea sa ne cunoastem din vedere.Ti-e asa de dor de HCC? Eu nu m-am simtit extraordinar de bine acolo,abia am asteptat sa se termine totul si sa plec la facultate...
bb_alinus spune:
Salutare Viorica,
Dor imi este de colegi chiar daca nici eu nu m-am simtit extraordinar, dar trecerea anilor te face sa privesti in urma cu nostalgie...si ce mi se pare mie trist este indepartarea si uitarea colegilor. Uite, de ceva timp incercam sa ne strangem pe un site dedicat promotiei 94 de la hcc - in vederea organizarii intalnirii de 10 ani- si am reusit sa ne strangem...3, si nu pot sa cred ca asta sa fie procentajul colegilor care isi permit sa acceseze un internet. Ma rog, fiecare cu prioritatile lui!
Ma bucur sa dau insa peste albaiulieni, si in special hcc-isti :)...asa ca, incantata de cunostinta, si poate ne stim din vedere, desi numele tau nu imi este cunoscut.
alinus_bb
ana-maria spune:
Sigur ca da! Inseamna ca ai terminat generala cu ele.
Numele meu de fata era Ana-Maria Bibolar, si in mod sigur ne stim, daca nu dupa nume sigur din vedere.
Eu am niste amintiri tare dragi din liceu. Cred ca la mine a fost cea mai intensa si frumoasa perioada din anii de scoala. Am avut niste colegi super, si parca abia apucam sa ajung la scoala sa mai facem vreo traznaie. Doamne, mai ales acum dupa 10 ani de la terminarea liceului imi sint si mai dragi. Abia apuc sa-i vad!
Nu stiam de situ-l cu intilnirea de 10 ani. Vreau sa ma inregistrez si eu.
Eu acum stau in Cluj-Napoca, iar pe la Alba ajung mai rar, si atunci stau cu ai mei nu reusesc sa ies in oras.
Asadar, alinus, da-mi de veste cu site-ul ala.
Va pup,
Ana-Maria
bb_alinus spune:
Salutare Ana Maria,
Numele tau imi spune ceva dar nu as putea sa te reperez ca si "figura" :). Cu Miha Todea am fost colega si de generala, dar in liceu si dupa, relatiile au fost destul de "reci", in schimb cu Nora eram prietena la toarta si poate ma stii din vedere ca mereu veneam la voi in clasa ca sa o scot in pauza.Apropos, eu ma numesc Alina ( Ionascu dupa numele de fata)
Cat despre site, esti binevenita chiar daca se adreseaza B-ului si chiar daca nu eu sunt moderatorul :), sau poate si de la voi o fi avut cineva ideea sa creeze unul. Iata adresa: http://groups.yahoo.com/group/hcc1994/
Si daca te duci pe site, vezi si cateva poze cu mine, poate "mutra" mea iti zice ceva :)))
Numai bine
alinus_bb
ana-maria spune:
Alina nu ma bag pe situl vostru. Sper totusi ca o sa iasa ceva de revederea de 10 ani, mai e ceva timp pina la vara.
Si mie imi e foarte cunoscut numele tau, dar am aceiasi problema cu asocierea nume-mutra.
Multi imi zic ca nu m-am schimbat mult din liceu, desi acum dupa nastere nu stiu daca mai e valabil - Kg. in plus si slabitul de dupa n-au cum sa nu lase urme. O sa-ti trimit o poza cu mine si bebe-ul meu pe adresa ta de mail.
Poate o sa faci la fel, si asa stabilim aproximativ si legatura nume-mutra.
Ana-Maria