Produse Aloe Vera

Produse Aloe Vera | Autor: bety

Link direct la acest mesaj

Va intreb si eu ceva: a facut cineva tratament cu produse Aloe Vera? Pentru ce-s bune? Am intrat pe site-ul foreverliving.ro si am mai cotrobait si prin alte site-uri si am vazut ca se trateaza anexita si alte minuni. Am auzit din vorba in vorba ca a dat rezultate la cineva care a ramas insarcinata dupa acest tratament. Voi ce parere aveti? Sau ce stiti concret despre aceste produse?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cali spune:

Cand am urmat tratamentul cu namol la Eforie Nord, am cunoscut o fata care era reprezentant Aloe Vera. Ea urmase tratamentul pentru anexita si era destul de multumita. Mi l-a recomandat si mie pentru sterilitate.. dar nu l-am incercat. Pot sa-ti spun ca un tratament pentru o luna cu 4 produse Aloe Vera costa in jur de 2.500.000 lei. Si eu am auzit pe cineva care a ramas insarcinata dupa trat cu aloe, dar nu cunosc persoana, si nici nu stiu ce probleme a avut. din cate am citit si eu, are efecte in tratarea anexitei.. .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Stie cineva vreun distribuitor al acestor produse. Am auzit ca fac minuni. pupici, gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Pe mine m-ar interesa un distribuitor din Ploiesti, care sa-mi dea mai multe detalii. Am vorbit la telefon la depozitul de pe soseaua Ploiesti-Bucuresti vis-a-vis de Antena 1 si mi s-a spus ca nu se comercializeaza decat prin distribuitori. Am vazut pe site lista de produse, dar nu le pot comanda de capul meu pentru ca nu le cunosc!

Mergi la inceput