Va intreb si eu ceva: a facut cineva tratament cu produse Aloe Vera? Pentru ce-s bune? Am intrat pe site-ul foreverliving.ro si am mai cotrobait si prin alte site-uri si am vazut ca se trateaza anexita si alte minuni. Am auzit din vorba in vorba ca a dat rezultate la cineva care a ramas insarcinata dupa acest tratament. Voi ce parere aveti? Sau ce stiti concret despre aceste produse?
Cand am urmat tratamentul cu namol la Eforie Nord, am cunoscut o fata care era reprezentant Aloe Vera. Ea urmase tratamentul pentru anexita si era destul de multumita. Mi l-a recomandat si mie pentru sterilitate.. dar nu l-am incercat. Pot sa-ti spun ca un tratament pentru o luna cu 4 produse Aloe Vera costa in jur de 2.500.000 lei. Si eu am auzit pe cineva care a ramas insarcinata dupa trat cu aloe, dar nu cunosc persoana, si nici nu stiu ce probleme a avut. din cate am citit si eu, are efecte in tratarea anexitei.. .
Stie cineva vreun distribuitor al acestor produse. Am auzit ca fac minuni. pupici, gabi
Pe mine m-ar interesa un distribuitor din Ploiesti, care sa-mi dea mai multe detalii. Am vorbit la telefon la depozitul de pe soseaua Ploiesti-Bucuresti vis-a-vis de Antena 1 si mi s-a spus ca nu se comercializeaza decat prin distribuitori. Am vazut pe site lista de produse, dar nu le pot comanda de capul meu pentru ca nu le cunosc!