joi ma internez
Raspunsuri - Pagina 4
mel_g spune:
Dragele mele astazi chiar este JOI si eu nu am putut merge la doctor pt ca cei de la serviciu nu mi-au dat drumul, motavand ca este perioada foarte aglomerata si problem mea nu este asa de urgenta. Pt ei dorinta mea de a mai avea un copil este ceva de neconceput, nici nu vor sa auda de asa ceva, parca vor sa-mi puna bete in roate. Prin urmare nu mi-au eliberat nici adeverinta de salariat care plateste CAS care mi-ar fi fost necesara pt internare; ce sa va mai povestesc - l-am sunat pe dr aseara si am amanat-o pe luna viitoare. Sper ca pana atunci sa nu mai intervina nimic pt ca la cat sunt de nervoasa cred ca-i dau in judecata.
Mel
Lorelai spune:
mel,
e legal sa nu iti dea drumul de la servici sa mergi la doctor? nu am mai auzit de asta pina acum. daca eram in locul tau cred ca reactionam destul de urit. mare magarie au facut! ma mir ca nu le e rusine!
lorelai
MirelaV spune:
Mel..toate lucrurile se intampla cu un scop bine stabilit in viata asta..asa ca nu mai fi nervoasa..poate e mai bine..poate exista alta rezolvare..mai simpla..uff
MirelaV
mel_g spune:
Lorelai scumpi nu e legal sa nu-ti dea drumul de la serviciu, dar si daca ei se opun sa pleci intr-o anume zi, nu mai esti primita cu zambet pe buze cand te intorci. Insa luna viitoare chiar nu ma mai pasa si pt a obtine adeverinta de salariata voi face o cerere scrisa, inregistrata la registratura.
Pupici
Mel
bety spune:
Imi pare rau prin ce ai trecut. Nu stiu unde lucrezi, dar adeverinta de salariat sunt obligati sa-ti elibereze, atata vreme cat esti angajata cu acte in regula, ca sa zic asa. Poate ar fi bine ca luna viitoare sa-ti faci cerere si pentru o zi din concediul anului 2003, daca mai ai. Bafta data viitoare.
bety spune:
Imi pare rau, in cazul acesta, inca o data. Trebuie sa apelezi la "bunavointa" sefilor. Poate nu-s atat de carpanosi si pana la urma vor intelege.
Nu mai , ca poate se rezolva fara lacrimi si poate ca data viitoare vei .
Irinel spune:
Mel, nu-mi vine sa cred ca se poate intampla asa ceva. Si ei sunt oameni, si ei or fi avut vreodata vreo problema sau o persoana draga lor, cum pot sa fie asa de inumani??? Asta lasand la o parte aspectul legal al gestului lor...
Ma gandesc daca nu s-ar putea cumva doctorul sa iti dea o hartie cum ca ai nevoie de concediu medical. Sper ca nu ba campii...
Oricum bafta multa!!!
Cu drag,
Irina si bebe(ii?) din burtica
saptamana 8 (DPN 9 iunie)