Propunere "indecenta"

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

te pup, Iren! si abia astept sa ne intalnim! eu am loc de dormit pentru vreo 3-4 fete. asa ca departarea nu e o scuza. haideti, fetelor s-o facem lata
care mai vine???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia spune:

Mei sa dansati si pentru mine ca aici la Romanica nu se mai danseaza sau se iese in oras. Mi-a spus o colega ca se prefera tolanitul pe canapea si holbatul la tv pana se revarsa burta peste nas.
ma bucur ca macar romancele din Elvetia are still alive.
Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

hai ca esti haioasa.... Cred ca fetele nu au chef...S-au fiind mai "noua" , nu te cunosc...deci...?Dar...lasand misterul la o parte...Am incercat sa postez inaintea ta...dar mi s-a blocat compu.... asa ca,prefate ca ast mesaj este inaintea celui scris de tine!Vroiam sa-ti spun ca eu ma inscriu pe lista, cu voia ta, desigur, daca binevoiesti...sa ma iei si pe mine acolo...sa ma "destrabalez", ca nu am mai facut-o de multicel..(cam 1 an)in doi, iar de trei ani...nu am mai iesit singura
gaby
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=739&cid=488

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyCM spune:

Suna tare bine, dar eu in acest weekend sunt cam full ca ne luam motzul.... asa ca.... poate daca se amana.... dar nu prea stiu cum....

Pupici si va urez distractie daca reusiti totusi!

Corina si bb Matei

Mergi la inceput

hai sa fie weekendul viitor atunci ca poate si geamana mea.Nu sunt noua deloc , poate doar ca numar de mesaje stau pe froumul asta din 2001 dar nu prea am timp de scris sau nu aveam fiind la servici. ba mai mult imi amintesc inca era forumul vechi in voga pe atunci.
Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by Flavia

Mei sa dansati si pentru mine ca aici la Romanica nu se mai danseaza sau se iese in oras. Mi-a spus o colega ca se prefera tolanitul pe canapea si holbatul la tv pana se revarsa burta peste nas.
ma bucur ca macar romancele din Elvetia are still alive.
Flavia

da,nu vezi ce inghesuiala si distractie?Ca de multe gagici ce ne-am strins,nici n-o sa-ncapem intr-un singur bar

Iren&Bogdanelu

Mergi la inceput

lasa Iren asta-i acum la inceput mai e timp pana cand ati stabilit voi. Si nu trebuie sa fie 20 de fumei ca nu mergem in parc ajung si 3-4 cu pofta de viata si apoi la club twice nu am vazut sa faca steaptease mai mult de 3 fete odata
Pentru Maddy ,: sa stii ca am mutat data de fapt nici macar nu exista o data batuta in cuie.Va las pe voi sa decideti data si locul.
Flavia

Mergi la inceput

Tinand cont ca in baruri e cam full din cauza vremurilor reci si urate am reusit sa fac rost de un barman de la Planters si daca e nevoie pot rezerva o masa deci cele 2 sustinatoare dar si cele care vor sa mearga cu noi in bar o pot face pe 6/7 noiembrie in club Planters ora o stabilim un pic mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Fetelor ma inscriu si eu dar virtual ca altfel nu am cum din pacate.Cand eram in ro in fiecare wekend semnam condica in Office si Morgana.Acum semnez condica aici dar din pacate nu in fiecare wekend ca de sunt o burticoasa de 7luni.

anita

Mergi la inceput