lipsa poftei de mincare

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Apropo de vomitat la fel si fetele mele au vomitat chiar fara sa fi mancat nimic, lichid gastric si bila. Doctorita a spus ca este o viroza cu manifestari digestive si respiratorii. Dupa ce am rezolvat cu vomitatul au inceput sa le curga nasul si sa tuseasca. Bine, dar ele sunt mari, au un an si noua luni deja.
Imi pare rau sa aud vestile astea. Va urmaresc demult si ma asteptatm sa se fi imbunatatit situatia. Va urez sa aveti forta si sa va rugati la Dumnezeu sa treceti cu bine prin incercare. Mai ales mamicii ii sunt cu sufletul aproape ca stiu cum e sa stai in spital si sa ai puiul bolnav. Nu stiu puneti niste acatiste la biserica pentru cea mica.

Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tango spune:

Flavius, mai vino cu vesti despre printesa voastra, te rog! Sanatate multa!

http://community.webshots.com/user/tangorezu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavius spune:

probleme... probleme...
pacat ca nu este un internet si la spital fiindca gindurile voastre ne fac bine si ne dau putere. dar voi lista totul si le voi duce fetelor. micuta maninca la fel de greu. ne chinuim cu lingurita fiindca altfel doctorii ne-au amenintat cu o sonda cu care sa o alimenteze direct in stomacel. micuta este vlaguita si drogata de atitea perfuzii cu glucoza, antibiotice si nu mai stiu ce pe baza de clor parca, care ii provoaca somnolenta... apoi atmosfera aceea din camera de spital prea putin aerisita... medicii spun ca trebuie sa asteptam pina isi da drumul la papa iar asta poate dura si s-ar putea rezolva daca va fi fortata o diversificare a meselor... pina una alta e vorba de anemie... nici un alt diagnostic mai concret...
dar la spital de intimpla atitea... colac peste pupaza la moralul nostru distrus a venit o doctorita, neurolog parca, fiindca sotia mea se plingea ca nu reactioneza la jucariile zdranganitoare, si neuroloaga ne-a spus ca parca nu aude, ca parca nu vede!!!!! i-a batut din palme, i-a bagat o lanterna in ochisori... ne-a omorit. de ieri pina azi am avut o noapte de cosmar la acest gind. dimineata am dus-o pe micuta la ORL-ul din spital si la oftalmologie... la ORL a tresarit la un sunet dar doctorita a spus ca este prea mica copila pentru a se putea edifica cu aparatura pe care o au ei acolo. ne-a lasat in schimb peste noapte un aparat ca un radio mic sa o probam in somn cu niste sunete... apoi a zis ca astfel de teste la 3 luni se pot face eventual numai la Bucuresti.
la oftalmologie doctorita ?i-a dat cu parerea ca ar fi ceva la fundul de ochi! si ne-a dat trimitere tot la un cabinet dar din oras unde ar fi aparatura necesara.
cu toate astea eu unul nu pot ignora evidenta: micuta isi plimba ochisorii peste tot, uneori ne urmareste cu privirea, alteori reactioneaza mai greu sau priveste intr-un punct numai de ea stiut. apoi, cu auzul, tresare la zgomotele mai mari si se linisteste atunci cind mai ales bunica ii cinta plimbind-o prin casa... eu unul nu pot accepta supozitiile acelor medici care nu prea s-au gindit la linistea noastra aruncind asemenea presupuneri, la niste teste la care micuta poate ca nu raspunde si din cauza virstei /la trei luni/ dar si a starii generale in care se afla. eu incerc sa fiu optimist dar sotia este efectiv cu nervii la pamint si vede totul in negru...
pentru linistea noastra poate pe chestiile astea cu ORL si ofralmologia vom ajunge si la bucuresti daca va fi cazul. sugerati-mi niste adrese in acest sens.
cu multumiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tango spune:

Draga Flavius, stiu, este ingrozitor de greu sa-ti vezi puiutul chinuit si necajit.Sunt alaturi de voi cu gandurile si cu rugaciunile! Despre medici si spitale nu prea stiu, din pacate, mare lucru. Cred doar ca Spitalul de oftalmologie, din Piata Cosmonautilor, Bucuresti, este specializat in probleme de acest fel. Cat despre ORL, imi pare rau dar nu stiu nimic. Poate raspund mamicile care cunosc ceva.
Parerea mea este ca puiul vostru este prea stresat de viata de spital, de stresul mamei si in general de toata agitatia din jurul ei. Nici nu ma mir ca nu reactioneaza dupa cum se asteapta medicul. Acum, vital este sa inceapa sa manance!Va tin pumnii si va doresc multa putere si multa, multa, multa sanatate dragului puiut! Doamne ajuta!!!

http://community.webshots.com/user/tangorezu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Flavius, du-te cu incredere la Clinica Oftapro din Bucuresti, B-dul Pache Protopopescu, sunt specializati in probleme oftalmologice la bebei mici. Dar principala problema a fetitei tale e sa inceapa sa manance, de aceea e vlaguita, normal...
Multa, multa sanatate va doresc, si sa aveti puterea sa treceti peste acest hop...Va tin pumnii...

Laura si bebitele: Bianca (4 1/2 ani) si Ramona (1 an + 5 luni)

Mergi la inceput