Trandafirii englezesti
Asa cum bine a-ti vazut dupa numele subiectului "Trandafirii englezesti" este prima carte din cele cinci scrise de Madonna.
A-ti citit cartea?
Copiii mei au primit-o ieri,de la prietenii nostri care au fost in concediu in Romania.
Ce parere aveti de felul in care este scrisa cartea si still desenelor?
"Un sfirsit e un inceput..."
ella& laura,andrei,andra
Raspunsuri
ralucami spune:
Lilach cartea e scrisa de Madonna- cantareatza???("like a virgin","vogue" etc??) Mie imi plac melodiile ei, dar am vazut-o in 2 filme si mi-a parut rau ca am dat banii pe casete. Ca actritza mie mi se pare ca joaca aiurea rau de tot! Chiar sunt curioasa cum scrie. Cartea asta prezinta viatza ei cumva?
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Andrada spune:
E o carte scrisa pentru fiica ei care e acum la scoala in Anglia si are un grup de vreo 3 prietene toate din US un fel de bisericutza aparte de celelalte englezoaice. Cartea trateaza tocmai problema asta a instrainarii de grup, etc, bla-bla-bla.In US cartea s-a lansat cu mult tam-tam , toate librariile Barnes & Noble, Dalton, Borders au peste tot afise mari cu cartea, se pot cumpara o multime de gadget-uri legate de carte: saculete ptr carte, creioane, caiete cu aceeasi trandafiri etc.
Grafica e excelenta. Cartea nope,
Andrada
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
lilach spune:
Da, Ralucami, cartea este scrisa de cintareata Madonna.
Am citit cartea si dupa parerea mea este o carte instructiva pentru copii...grafica intradevar este excelenta.
Este intradevar vorba despre 4 fetite...+1 fetita, cele 4 sint geloase pe a 5 fetita...care "era foarte frumoasa,avea parul lung si matasos; pielea numai lapte lapte si miere. Era o eleva excelenta si foarte buna la sport.Era intotdeauna draguta cu ceilalti.Era deosebita.
Dar era trista.Pentru ca, desi era c4ea mai frumoasa fata din lume,era foarte singura.Nu avea prieteni si, oriunde mergea,era singura."
Deci gelozia poate face ravagii chiar si la copii...carte este instructiva si poate sa o citeasca parintii sau daca sint copii mai mari la scoala o pot citi singuri.O recomand...
In romaneste cartea este aparuta in editura "rao", traducerea este facuta de Raluca Bucur si este tiparita in Ungaria.
ella& laura,andrei,andra
maria m m spune:
Si eu am auzit de aceata carte scrisa de Madona si intradevar ii este dedicata ficei sale. Iata un mini-articol dintr-o revista"Cartea pentru copii:The English Rose a multitalentului Madonna urmeaza sa fie filmata cu Lourdes fiica acesteia.Regia va fi semnata bineinteles de Guy Ritchie".
Maria m m
Andrada spune:
quote:
Originally posted by lilach
Da, Ralucami, cartea este scrisa de cintareata Madonna.
Am citit cartea si dupa parerea mea este o carte instructiva pentru copii...grafica intradevar este excelenta.
Este intradevar vorba despre 4 fetite...+1 fetita, cele 4 sint geloase pe a 5 fetita...care "era foarte frumoasa,avea parul lung si matasos; pielea numai lapte lapte si miere. Era o eleva excelenta si foarte buna la sport.Era intotdeauna draguta cu ceilalti.Era deosebita.
Dar era trista.Pentru ca, desi era c4ea mai frumoasa fata din lume,era foarte singura.Nu avea prieteni si, oriunde mergea,era singura."
Deci gelozia poate face ravagii chiar si la copii...carte este instructiva si poate sa o citeasca parintii sau daca sint copii mai mari la scoala o pot citi singuri.O recomand...
In romaneste cartea este aparuta in editura "rao", traducerea este facuta de Raluca Bucur si este tiparita in Ungaria.
ella& laura,andrei,andra
Si intrebarea era....
lilach spune:
"Si intrebarea era...."
Andrada,
ramin tot mai uimita de raspunsurile tale...
Imi pare rau daca te deceptionez...lasa te rog si pe altii sa se exprime asa cu pot...mai bine sau mai rau.
ella& laura,andrei,andra
Andrada spune:
Glumeam Ella,
imi pare rau daca te-am suparat,
A
lilach spune:
Andrada,
este o.k.
Sa incercam sa nu divagam de la subiect...
ella& laura,andrei,andra
ralucami spune:
Multumesc pt raspunsuri.Lilach ai spus ca mai sunt alte 4 carti scrise de Madonna.Si celelalte trateaza aceeasi tema( gelozia intre copii)? Deja mai facut curioasa! Abia astept sa ajung in Ro si sa mi le cumpar si eu!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!