imagini live din Romania-pt. cei cu dor de Acasa

imagini live din Romania-pt. cei cu dor de Acasa | Autor: iubibubi

Link direct la acest mesaj

http://www.myx.net/static/ro/webcam.htm

am gasit, to pe net, un webcam montat in Times Square. era pusa undeva mai aproape de sol si se puteau vedea foarte bine figurile trecatorilor. am stabilit ziua si ora exacta, le-am dat alor mei link-ul si m-am dus si le-am facut cu mana. si le-am trimis bezele...

pupici.

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Este si-o camera din Iesi pe-acolo!

Irina & Vevemica & margica din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

Si eu ma uit aproape zilnic aici:

http://www.camcentral.com/camviewer.asp?script=location&item=Romania&page=1&id=12568

Mersi, Iubibubi, de linkul tau., tocmai am descoperit ca-i acelasi.

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

Iubibubi!!!Shtii ce dor imi este de ACASA?Shi acum,cind mai am asha putzin pina la plecare,parca timpul se tirashte cu lunecari de melc dar multzumita tzie ,am aruncat un oki prin Bucuresti shi parca mi-am mai incarcat bateriile.Am sa ma uit la acele imagini,de cite ori v-oi avea o clipa fara tero-chan prin preajma.Sa vezi surpriza shi pe sotzu' cind i-oi arata shi lui unde mi-am clatit eu privirea astazi
Milioane de de la noi,

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crism spune:

Nu am mai fost in bucuresti de 5 ani...si abia astept sa vad cum arata...o sa ma duc si iarna cand e plin de zapada...

Cristina, sotia minunatului Sean, mamica la doi pitici frumosi, Connor Ryan 3 ani siElena Maria 7 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Iubibubi Mersi frumos .Superbe imagini.De acum poate imi mai trece si mie dorul.

Eryka & sufletzelul din burtica ---„

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boubba spune:

Eu nu pot sa zic nimic decat sa plang,mi se sfasie inima de dor de casa si nu imi este deajuns sa vad cateva minute BUCURESTIUL prin sticla monitorului.Dar sper sa-mi treaca...desi nu credSIMONA&BéBé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Garofitza si Iubibubi,chiar daca e seara si n-am vazut mare lucru,numai ideea ca sint imagini din Bucuresti mi-a mai potolit nitel doru' de casa...Da' las',ca pina pe 5 dec.,cind merg din nou in tara ,nu mai e mult...

Iren&Bogdanelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crystinne spune:

Multumesc din suflet!!!! Chiar daca imi dau lacrimile cand ma uit ... chiar daca este noapte si nu se vede prea bine... tot este o mare bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna spune:

Am si eu o intrebare pentru iubibubi:
Cum adica ai trimis bezele alor tai? Ma refer la faptul ca tu esti in USA si ai tai in Bucuresti? Adica ei sunt cei filmati de camera caci camera de filmat e la Bucuresti, sau nu e asa?
In orice caz, daca nu e asa, m-ar interesa si pe mine caci as vrea si eu s-a contactez pe mama in acest fel.
Multumesc anticipat.

ariadna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna spune:

Sorry, sorry, sorry, acum am vazut ca era webcamu' instalat in Times Square. Atunci se explica,.....

ariadna

Mergi la inceput