Baietelul meu (3 ani si 9 luni) a facut de ieri febra, noaptea trecuta a fost un cosmar (febra care nu prea scadea, frisoane, tuse ragusita).
Azi dimineata am fost cu el la doctor si diagnosticul este laringo - bronsita.
Ii dau Stodal (i-am dat o lingurita) si in nas colargol. Ii mai dau si sirop de macese si i-am dat cu albastru de metilen.
Cand s-a trezit azi dupa amiaza urina a fost verde albastra (m-am gandit ca de la albastru desi trecuse vreo 19 h de cand i-am dat in gat), dar apoi urmatoarea urina a avut o culoare destul de inchisa.
Aveti idee care ar putea fi cauza? Febra, vreunul din medicamentele astea? v-ati confruntat cu asa ceva?
E posibil sa fie deshidratat si urina sa fie foarte concentrata. Incearca cu mai multe lichide.
Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
Draga Ana71, sigur ca unele medicamente pot colora urina dar la fel de bine poti sa ii faci o analiza la urina ar fi cel mai indicat. La medicatia care se elimina predominant renal ar trebui o hidratare foarte buna, cat de multe lichide poate sa bea copilul.
Daca copilul nu este hidratat si mai are si febra atunci urina este putina si foarte concentrata in cazul de fata si colorata de la medicatie.
Sanatate maxima va doresc
Ciufulici