Descrieti gradinita...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rici35 spune:

fata noastra este intr-o gradinita din Nürnberg. Dotarea gradinitei este OK, pina la dotarea curtii, care este o catastrofa. Dar de vreo 5 ani se renoveaza. Cred insa ca in curind vor incepe.
Educatoarele sunt de exceptie. Extrem de competente toate. Si e ciudat, nu tipa la copii, nu ii bate, si au controlul perfect asupra copiilor. Asta spre marea deosebile la noi acasa. De exemplu la gradinita fata nu pleaca pina face ordine.. Acasa nici gind sa faca, spune sa facem noi. Nu stiu, dar parca i-au hipnotizat. Nici nu am auzit sa se bata copii intre ei.
Gradinita este condusa de sefa gradinitei care a studiat sociologie sau asa ceva.
In gradinita exista 2 grupe cu cite 24 de copii in fiecare grupa. Fiecare grupa este condusa de sefa grupei care este educatoare si are o pregatire de 1 an practica si 4 ani scoala, apoi au o ingrijitoare de copii care a facut 1 an practica si 2 ani de scoala. In afara de asta in fiecare grupa exista o practicanta.
Si ce e interesant. Cind copii sunt in curte nu se intimpla ca educatoarele sa stea de vorba la gramada. Fiecare este in alt colt al curtii si supravegheaza curtea.
Copii nostrii nu au venit o singura data acasa sa se plinga de gradinita, totdeauna le-a placut foarte mult sa mearga.
Sotia este mai nou si in comitetul de parinti, noi ne angajam foarte mult la scoala dar si la gradinita. Si ne face mare placere. In genaral oamenii sunt foarte de treaba, si am reusit sa ne facem aici prieteni foarte buni. Chiar acum venim de la o intilnire a parintilor ce s-a facut la biserica.
Din pacate si aici este asa ca multi isi duc copii acolo si in rest nimic. Noi daca este nevoie ajutam la organizat piata unde se mai vind haine de copii, mai facem o prajitura la sarbatori, sau mincare. Oricum pot spune ca copii sint un prilej foarte bun de a cunoste foarte multi oameni, dar asta daca o vrei.

Dar daca vreti sa vedeti cum e inuntru, iata :
http://www.kindergarten-stkunigund.de/index.html

Cu drag#

Rici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rici35 spune:

Iata lincuri cu poze de la gradinita copiilor nostrii..
http://www.kindergarten-stkunigund.de/gallery/bilder.htm

Cu drag

Rici

Mergi la inceput