Legume instant pt. BB

Legume instant pt. BB | Autor: she_wolf

Link direct la acest mesaj

Am cumparat ieri o cutie de "vegetable risotto" de la o firma cunoscuta, nu dau nume. Am luat-o mai mult ca s-o testez, sa vad daca ii place lui BB si sa-i dau, pe langa borcanase, in cazuri "de criza" cand n-am timp sa-i gatesc. Am vazut ca se prepara la fel ca cerealele. Ma gandesc sa adaug carnita fiarta sau galbenus. Oricum, in 90% din cazuri ii fac eu mancare, cu legume si fructe proaspete.
Voi ati incercat vreodata asa ceva? Ce parere aveti?
Am vazut ca exista si cu carne, dar nu ma prea inspira...

Claudia si Cristi (10 luni)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cici spune:

legumele instant sunt pentru BB(se specifica asta?)
daca nu, mai asteapta pina la 1 an si ceva pentru ca ma gindesc ca sigur contin conservant.daca sunt pentru BB e perfect poti sa le combini cu ulei de masline ,si cu ou sau carne!!

cici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Sunt pentru BB "de la 4 luni" si sunt in cutii de carton, exact ca cerealele. I-am facut astazi la pranz si, pe langa galbenus, am adugat putin iaurt si marar. La ulei nu m-am gandit...A mancat tot, dar mie nu mi s-au parut cine stie ce gustoase. Mie imi iese mai bun pilaful cu legume, ca, pana la urma asta se vrea. Oricum, lui sa-i placa.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Si aci se gasesc si cu carne - pui sau peste... Am incercat si noi pe cele cu pui dar nu i-au placut. Asa ca am renuntat. Eu cumpar legume de la organic si ii gatesc eu. In cazuri de extrema urgenta, cand nu am timp sau plecam de acasa, folosesc borcanelele. La inceput ii placeau f. mult, acum nu prea - probabil ca s-a obisnuit cu gustul mancarii mele.
Pupici,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Yasminei ii plac piureurile de fructe, in schimb mancarurile de carne nu le poate suferi...yuckkkkkk

Cristina

Mergi la inceput