Am auzit de marca asta de cosmetice si in momentul in care cineva m-a intrebat daca vreau sa cumpar o crema de fata antirid de la Cien cu 150.000 lei nici nu am mai stat pe ganduri. Am cumparat-o dar acasa am studiat tubul de crema si nu am gasit nicaieri termenul de valabilitate.
Am gasit ceva pe care scrie ceva de genul:
Stiftung warentest, TEST, Qualitatsurteil:sehr gut
Heft 4/1998
Ce inseamna toate astea?Sper ca nu am luat teapa si sa fie termnul de valabilitate pana in 1998.
Acum tot am cumparat-o dar macar sa stiu sa nu o folosesc.
ali
Aici in Germania se testeaza orice produs de pe piata,iar rezultatele apar intr-o revista lunara,speciala pentru consumatori!
Deci 4 /1998 se refera doar la data cind a aparut revista "Stiftung Warentest",crema CIEN a fost testata si a primit nota de foarte bun(sehr gut)!
Deci,stai calma si foloseste-o cu incredere,e si ieftina si foarte buna,cunosc multe femei care sunt f.multumite de produsele CIEN !
***Alba***
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=499&cid=78
Daca are rezultat "sehr gut" la Stiftung Warentest atunci e de incredere. Eu am mai multa incredere in testele astea decat in orice reclama. De ex. Head and Shoulders are calificativul "bun" nu "foarte bun" desi ei se lauda in reclame ca-s cei mai betoni.
Laura
Ali,
nu e prea devreme sa folosesti o crema anti-rid? Stiam ca nu se recomanda inainte de 40 de ani. Poate gresesc, dar mai bine intereseaza-te. In plus mi se pare cam.. ieftina.
Te pup si scuze ca m-am bagat asa in vorba! Sa nu ma urasti!
p.s. Pentru intarzierea aparitiei ridurilor este bine sa bei multe lichide, cel putin 2l pe zi.