Aspirante din Canada (Toronto)

Aspirante din Canada (Toronto) | Autor: Dana_B

Link direct la acest mesaj

Am vazut ca sunt la moda cluburile pe Forum si m-am gandit ca ar fi bine sa facem si noi unul al nostru - Aspirantele din Canada.

Ideea este ca toate suntem departe de familie, prieteni vechi, si multe dintre noi trecem prin aceleasi incercari (mai mult sau mai putin medicale).

Si cum spunea cineva de aici de pe Forum, ar fi bine sa ne tinem moralul cat mai ridicat! Ce ziceti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Pe mine ma primitz?
Eu nu mi-s din Toronto, cam la 45 min, hai sa zicem ca sunt in zona.
La capitolul moral, am facut o injectie cu compot si al meu e sus, sus de tot. Daca vretz va recomand si voua e gratis, nu doare, dar trebuie multa, multa dragoste si o toamana frumoasa.

There is a difference between knowing the path and walking on it.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_B spune:

Hello all!

De ceva vreme ma gandesc sa facem un club - de fapt un fel de "Support Group" pentru fetele din Toronto si imprejurimi.

Ce ziceti daca am ne-am intalni o data pe luna la o cafea sa ne descarcam/ spunem necazurile/ impartasim experientele si sa ne dam un sut in fund sa mergem mai departe?

De ce sa avem un club?
- Pentru ca toate ne dorim un copil.
- Pentru ca suntem batute de soarta si disperate de incercari, dar supravietuim si in fiecare luna o luam de la capat.
- Pentru ca avem prieteni/familii care ne bat la cap mai mult sau mai putin discret sau ne dau sfaturi cretine.
- Pentru ca numai cineva care este sau a trecut prin aceeasi situatie ca tine te intelege cu adevarat.
- Pentru ca avem nevoie una de alta sa mergem mai departe.
- Pentru ca avem nevoie de informatie, si nu este o singura persoana care cauta ci vor fi mai multe. Informatia inseamna putere si nu numai atat - inseamna alegerea celui mai bun drum. Ma refer la tratamente, costuri, doctori etc.

Ce ziceti de asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

Dana, din pacate noi ne-am mutat din Toronto. In Decembrie, venim pentru o scurta vizita, cu ocazia sarbatorilor.

Si eu am urmat tratamente medicale, si-am reusit sa avem un baiat. Am nascut in Scarborough, la Centennary Hospital.

HSG, Laparascopy, cycle monitoring, si toate analizele necesare si bineinteles, stresul de zi cu zi.
Am incercat Clomid, cativa ani, dar dupa cateva sarcini pierdute, medicul mi-a recomandat Serophene. Dupa 1 an (de Serophene), am ramas insarcinata cu minunea noastra, care se numeste Alex.

Tratamentele au fost scumpe, dar au fost acoperite de benefiturile ce la aveam la serviciu.

Daca te pot ajuta cu informatii despre medicul ginecolog la care eu am fost pacienta, cu cea mai mare placere. In fiecare an de Craciun, noi ii trimitem o felicitare, drept recunostiinta si multumire pentru miracolul ce-l avem.

Si pentru ca suntem la subiect, si noi incercam, din nou, pentru un frate/surioara pentru Alex. Treaba nu merge bine, considerand ca incercam mai mult de un an. Nu m-am interesat ce costuri sunt in State, daca sunt sau nu acoperite, deoarece sotul meu, nu mai doreste sa reluam tratamentele. Nu-mi ramane decat speranta si sa continui sa fiu pozitiva, plus ca timpul zboara si nu-s chiar tinerica! Numai bine si sa ne vedem .

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabela spune:

Hai sal'tare, ma bag si eu pe aici , doar nu m-oti goni, chiar daca sunt din prerie...Am ajuns si eu pana la urma la clinica de fertilitate si mi-au dat serophene pentru inseminare artificiala. Prima incercare a fost nereusita, dar a doua va iesi sigur . Pronosticul nostru e bun, dar asta de ani de zile si tot nu s-a intamplat, dar stiu eu ca bebe a asteptat sa ajungem in Canada si sa ne luam casuta si de-acum o sa vina

Va pupacesc pe toate, si

Gabela

Mergi la inceput