Cat de des primiti(oferiti) flori?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Si eu iubesc florile nespus de mult. Am acasa in glastre, vreo 20-25 de ghivece. Imi place si sa primesc, sotul meu imi ofera in diferite zile de sarbatoare si uneori fara motiv (dar cam rarut) , si sa ofer, cand merg in vizita la cineva. Si observ ca si pisicuta mea, Clara a mostenit aceeasi dragoste pentru flori.

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si o luna
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

..exact cum a zis si Ruxi, Rares de fiecare data imi aduce flori de prin iarba si mi le ofera tare mandru de el...mai rau e ca imi ofera ba in oras , ba cine stie pe unde si cum e cate o floricica mica mica, o pun pe undeva , uit de ea...si parca il aud...Mam, unde e floricica?...are o evidenta contabila fantastica la flori....obiceiul il stiu ca e mostenit pentru ca il vede pe tata-sau deseori cu flori si vede ca ma bucur...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Hehehe!Asear-am primit irisi!...Si cu asta am raspuns si la-ntrebarea "intra sotii vostri pe forum?"

Irina & Vevemica & margica din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ador florile! Imi place sa primesc dar imi place foarte mult sa si daruiesc. Cand eram acasa ii aduceam foarte des mamei buchete frumoase de flori, stiam ca ii plac iar tatal meu cum face parte din categoria "femeia si si copiii sa-i alinti in somn" abia de venea cu o floare de ziua ei. Asa ca acum il sun si il terorizez pana ce-mi promite ca nu va uita sa cumpere mai des. Si e bine ca se tine de cuvant. Si cum mama nu stie ca el e putin impins de la spate, e fericita si s-o vezi ce se lauda la telefon!!! Sotul meu stie cata bucurie in suflet imi aduc florile asa ca imi daruieste foarte des flori. Si daca uita uneori, asa in gluma ii reamintesc si zilele urmatoare sigur vine cu un buchet superb!Dar si eu sunt draguta cu el, ii cumpar foarte des cutii de ciocolata mai deosebite si i le pun pe noptiera de langa el si ii zic "uite astea sunt pt tine stiu cat de mult iti plac". Chiar daca nu e mare lucru, il vad ca il fac fericit cu atentia mea, macar pt un moment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Eu primesc flori nu numai in “zilele special destinate”.nu primesc numai flori ci de fiecare data cand se duce la magazin sa isi cumpere (tigari ,bere,etc)ma intreaba daca vreau ceva iar in cazurile in care nu ma intreaba vine el cu ceea ce stie ca imi place. chestia asta cu oferit flori,cadouri,etc. nu tine de educatie,cred eu.pentru ca el in familie nu a vazut asa ceva. Tatal lui nu I-a cumparat niciodata flori mamei lui si nici cadouri nu I-a facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariailin spune:

Scumpa mea Sobo, suntem colege de "suferinta". Nici Sorinul meu nu-mi aduce flori decat in ocazii speciale si niciodata asa.....de dragul dragului.
Nici cadouri nu-mi cumpara de capul lui. Merge cu mine si-mi iau ce vreau dar nu se baga.
Oricum dupa raspunsuri.....suntem in minoritate. Deocamdata.

Maria&Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine spune:

Sotul meu ma iubeste foarte mult, si stiu ca vrea sa ma vada mereu fericita. Dar flori nu imi aduce decit cind vin de acasa ( romania) gasesc in toata casa flori. Cind l-am intrebat de ce nu imi aduce mai des flori, imi spune ca se simte penibil, ca lui ii place sa imi arate dragoste in alte moduri. Intr-adevar asa e . Cadouri imi face dar neaparat ma ia cu el, ca nu stie ce sa aleaga, ca sa imi placa si mie.

Madelaine si cei trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanna spune:

Hop si eu, nici mie nu-mi aduce sotul meu poze decat cu anumite ocazii, de sarbatori; dar de acuma m-am obisnuit, imi cumpar singura, pentru ca pe langa cele din ghivece imi place sa am si vazele pline de flori, mai ales de garoafe care sunt preferatele mele. Cadouri imi face, dar sa merg cu el sa-mi aleg; de oferit imi place sa ofer ori de cate ori merg undeva in vizita, florile nu lipsesc.
Hanna

Mergi la inceput