Un HOP in viata noastra?

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aliada spune:

Nu e tarziu Mirela!E numai bine!Cum ce ramane de facut?Pai ramane sa-ti vezi de sanatate si sa-ti refaci viata!
Mult noroc si f.f.f. multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy spune:

Mirela niciodata nu e prea tirziu Multa sanatate caci asta e mai importanta si viata merge inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

uffff...uneori ma intreb cat am sa mai rezist in ritmul asta..zi de zi ma lovesc de nepasarea lui si atat imi doresc sa il scot cu totul din viata mea...dar cum sa o fac mai repede si mai simplu ptr mine?

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Eu zic sa incerci sa-l "fortezi" sa comunice. Eu vad ca o sa va impacati....nu imi pare a fi draqul asa de negru!

Multa bafta!

AniS

Mergi la inceput

anis iubita..eu nu vad asta..

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Daca intr-adevar vrei sa-l scoti din viata ta definitive, solutia cea mai buna din puctul meu de vedere e sa rupi orice contact cu el. E ca atunci cand te lasi de fumat: cei care renunta total dintr-o data au mai mult success decat cei care incearca sa reduca portia putin cate putin in fiecare zi. De cele mai multe ori acestia din urma nici nu apuca sa se mai lase de fumat, doar se agata si mai tare de dorinta de a fuma. Acorda-ti si tie si lui cele 2 luni de zile. Trage linie dupa cele 2 luni si vezi ce vrei: sa continuati sau sa va despartiti. In timpul asta ai posibilitatea sa te ocupi in liniste (daca pot spune asa) de problemele tale de sanatate. Sunt cele mai importante pentru tine acum.
La sfarsitul celor 2 luni intreba-l si pe el la ce concluzie a ajuns. Daca tine intr-adevar la tine si banuiesc ca 2 luni departe de tine il vor trezi suficient la realitate, daca nu, atunci ori va continua sa aiba acelasi comportament fata de tine ori, daca va avea sufucient curaj, iti va spune ca nu mai vrea sa continuati. Sa dea Domul ca amandoi sa ajungeti la aceeasi concluzie, altfel, unul dintre voi va suferi.
Daca veti continua “jocul” asta: azi vorbim, maine ne vedem, poimane ne scriem nu cred ca despratirea asta temporara dintre voi va avea vreun efect. Doar veti deveni si mai confuzi in ceea ce simtiti.
Iti doresc intai sa te faci sanatoasa rapid si apoi sa se aranjeze lucrurile intre voi asa cum iti vei dori tu.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"

Mergi la inceput

eu acum stiu f bine ce simt si ce vreau...m-a determinat sa simt asta..
poate ca e tarziu...dar mai bine si acum
nu am mai vorbit de joi..poate e prea scurt timpul..dar intentionez sa nu ii raspund la tel daca suna..sau pe net..daca ma vede..
e greu..dar nu imposibil..
azi e duminika...
trebuie sa pot...

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aliada spune:

Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy spune:

Mult succes

Mergi la inceput