Ce stiti despre Vitalact?

Ce stiti despre Vitalact? | Autor: talexia

Link direct la acest mesaj

Prin septembrie a fost un scandal legat de acest lapte. Dezmintirile le-am citit aici: http://www.medfam.ro/rompres/modules.php?name=News&file=article&sid=2213.

Medicul nostru pediatru ne-a recomandat Vitalact pe motiv ca este f. bun si sunt sigur ca il recomanda nu din cauza ca este ieftin. Totuși, auzind ca ar fi dat probleme, intreb si in comunitatea DC: Il foloseste cineva? A patit cineva ceva rau de la el? Ati auzit ca ar fi patit cineva ceva rau ? Multumiri!

Talexia (tata lu' Alexia -5 luni)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

buna tata lu' alexia,

am auzit si noi de scandal, am vazut in presa si nr. loturilor care ar fi fost cu probleme. Am verificat acasa stocul si nu erau din loturile respective. Mai multe nu stiu. Oricum noi bem Vitalact de cand s-a inlocuit Bebelac-ul (sa fie vreo 4 luni) si nu am patit nimic. Si noi am intrebat pediatra si ne-a zis sa-i dam fara probleme.

Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Si noi bem VITALACT si nu am patit nimic,sper sa nici nu patim.
Cred ca a fost vorba doar de un lot compromis,dar e bine sa ne pazim.
Cu siguranta daca una din cutii ar avea ceva as arunca-o si as incepe alta.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Ii dau lui Cristi Vitalact de vreo doua luni (inainte i-am dat Milumil si Bebelac) si totul este ok. Nu are nimic si sper ca lucrurile sa ramana asa.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Eu am inceput sa-i dau lui Alex (6 luni),Vitalact de aprox o luna ,si l-a acceptat foarte bine ,desi aveam emotii pt ca are un miros cam urit si ma gindeam ca nu o sa-i placa.
Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

noi personal n-am incercat dar am auzit in 2 cazuri : 1- nu a mai pus in greutate; 2 - s-a imbolnavit bb rau de tot.
Eu l-am folosit doar pt pregatirea cerelelor, si n-am avut probleme. si medicul nostru de fam il recomanda

mama lu' Alexia, dar de 1 anisor si cateva zile

www.babiesonline.com/babies/f/fratila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Si noi papam Vitalact de 1 luna..si nu pot spune ca nu a luat in greutate..ca are 8,400 la4 luni jumate.L-am gustat si e chiar mai bun ca Bebelacul..ca este dulceag,,fata de celalt care fad...
Bb e sanatos tun..asa go on!

KORINNA mamika x 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta spune:

Si noi mancam vitalact de cand a inceput sa se dea.
Am vrut sa-l schimbam,dar medicul ne-a zis ca nu este cazul,este bun.
Problema mea este ca am acasa cateva cutii din lotul 4098,dar nu o sa-i dau lui bb,nu stiu daca sa-l arunc,sau sa-l duc la verificat.
Noi avem 8,5 luni si-i multumim Lui Dumnezeu,ne este bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Si Stefan a mancat, pana la scandalul cu Vitalact, lapte din asta. Probleme de sanatate nu a avut. A crescut si in greutate foarte bine. Insa nu este totul sa cresti in greutate, am aflat ulterior. Un medic pediatru, altul decat cel la care sunt inscrisa, mi-a spus ca Vitalact este un lapte social si ca, daca am posibilitatea, sa nu-i mai dau copilului asa ceva. Se pare ca nu are toate mineralele si viatminele necesare lui bebe in cantitatea optima.
Si daca te mai gandesti si ca a fost deja un scandal pe tema asta... Nu se stie deci cand vor mai aparea alte loturi compromise. Si sunteti siguri ca au verificat toate loturile in circulatie?
Imi pare rau ca fac nota discordanta cu restul opiniilor, dar Stefan este acum nitel rahitic si cam anemic, desi am trecut pe hrana diversificata de la 3 luni jumatate. Mi s-a spus ca se prea poate sa fie si laptele asta de vina, el mancand lapte praf in completare de la 4 saptamani. Daca stiam toate astea de la inceput, atunci nu as fi dat copilului deloc asa ceva.
Mai este o problema: fiind dat gratuit cineva trebuie sa ia si laptele asta. Si nu stiu cat au voie medicii pediatri sa ii faca reclama negativa.
Insa pana la urma voi stiti ce este mai bine pentru copilul vostru. Eu doar v-am impartasit din experienta si din datele aflate de mine.
Sanatate multa.
Nicoleta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi spune:

Stiti cumva care erau loturile cu probleme(nr.)?

Eu am primit de la doctorita cateva cutii de Vitalact care am observat ca erau pline de mizerii mici negre si preparat facea pete de grasime parca ar fi avut ulei in el. L-am aruncat dar mai am o cutie neinceputa (nu se vede clar lotul, ar putea fi 094/084 si expira in ianuarie2004) pe care am pus-o de-o parte sa i-o arat si ei. Restul Vitalact-ului, care l-am primit de la stat, e ok si e din lotul nr.4098.

Lumi si Denisa
http://community.webshots.com/user/lumiy si
http://community.webshots.com/user/denisadinescu(poze noi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi spune:

Chiar nu-si aminteste nimeni ce loturi erau cu probleme?

Lumi si Denisa
http://community.webshots.com/user/lumiy si
http://community.webshots.com/user/denisadinescu(poze noi)

Mergi la inceput