E frig. Cum tinem biberoanele calde afara?

E frig. Cum tinem biberoanele calde afara? | Autor: talexia

Link direct la acest mesaj

S-a cam lasat frigul. Daca mergem la plimbare in parc, sau la un magazin, biberonul cu ceai se cam raceste. Il bagam in 2-3 pungute de hartie/plastic si se mentine mai mult, dar tot se raceste cam repede. E prima iarna prin care vom trece si nu avem axperienta. Voi cum faceti/ati facut? Exista ceva special de mentinut caldura, ceva gen termos? Faceti tot improvizatii ca noi? Cum va descurcati?

Talexia (tata lu' Alexia-5 luni)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Pui lapticul sau ceaiul in termos si cand bb vrea il pui in biberon. Mai sunt si gentutele acelea termoizolante(cu celuloza) dar nu mentin prea mult timp lichidele calde, maxim 2 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

eu iau totul f fierbinte de acasa, acuma doar apa dar iarna trecuta si laptele si ceaiul le luam de pe foc si le puneam in gentuta termoizolanta. Tineau destul de bine, doar daca stai o zi intreaga afara (ceea ce oricum nu poti) atunci se racesc de nu i le mai poti da.

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_ina2000 spune:

Eu folosesc un biberon tip termos, care e drept ca eun pic mai voluminos si mai incomod dar are avantajul ca poti tine cald ceaiul cateva ore,.L-am primit cadou e drept dar cred ca se poate gasii in magazine specializate pentru copii.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns talexia spune:

quote:
Originally posted by Marianar

Pui lapticul sau ceaiul in termos si cand bb vrea il pui in biberon.

Aaaooleu! Ce ma asteapta... Nu se spala greu termosul!? Ca mi-a dat si mie prin cap asta, da' am sperat c-o mai fi si altceva...

Mergi la inceput

Multumesc frumos de raspunsuri. Gentute termoizolante de unde se pot lua? Sunt mari, mici, numai pt. biberoane, cum sunt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

genutele termoizolante se pot lua de pe la farmacii, supermarketuri si in general din orice loc care comercializeaza produse pt copii. Tin biberonul cald cam 3-4 ore . Am vazut ca sunt pt 1 sau 2 biberoane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Noi am luat gentuta din Carrefour, este pt. 2 biberoane si a costat cam 120.000.
Termosul il speli bine cu peria pt. biberoane, cu apa fierbinte si detergent pt. vase. Iti iei unul din ala mic, 500ml. Eu asa am procedat si Vladut nu a patit niciodata nimic.

Mergi la inceput

Multumesc frumos pt raspunsuri. Mergem azi in Carrefour dupa "achizitii".

Talexia (tata lu' Alexia - 5 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi65 spune:

Bagi biberonul intre cureaua de la pantaloni si burta si-l ai tot timpul la peste 30 grade. Bafta!

Mergi la inceput