bani jucati la bursa????

bani jucati la bursa???? | Autor: danab

Link direct la acest mesaj

Dragilor, as vrea sa aflu parerea voastra vis-a-vis de acest subiect.Ati avea curajul sa va jucati agoniseala la bursa? Astept parerile voastre cu interes.

Dana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hanna spune:

Sa-mi pun in joc toata agoniseala, nu m-as incumeta; poate as incerca la un loto, la un bingo, dar nu toata; in ce domeniu vrei sa incerci la bursa? Cred ca trebuie sa ai foarte mult curaj.
Hanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

Am un portofoliu destul de consistent si, poat sa afirm dupa 4 ani de experienta, nu am prea pierdut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliac spune:

Pentru Romania, banii pusi la bursa nu e o idee buna; trebuie sa mai treaca ceva timp pana cand acest domeniu se va pune mai bine pe picioare. In schimb, nu stiu cum functioneaza piata de la voi, dar astfel de investitii mi se par cele mai bune (daca te pricepi), interesante si uneori... aducatoare de profit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mazarica spune:

Se spune sa pui ouale in mai multe cosuri. Cu cat creste rata profitabilitatii cu atat creste gradul de risc. Cel mai bine e sa joci la bursa ( sa investesti) o suma de bani care sa nu-ti pericliteze veniturile, de cat te poti tu debarasa, pentru a nu sta cu inima in gat la fiecare sedinta.
Eu am jucat in Romania, am castigat chiar foarte bine prin 97, apoi a urmat o perioada mai critica. La noi piata e inca in formare, chiar daca e deschisa din 96. Pretul unei actiuni poate creste f. mult fara o baza financiara - artificial, ci doar ca cineva se joaca si cumpara treptat, lanseaza niste zvonuri, mai il ajuta cineva care cumpara si el, cererea devine mai mare, ca in final sa vanda tot, iar pretul se duce rau in jos ( el vinde la pretul mare).
Dar, se pot face bani si acum , n-am mai jucat dar inainte cumparam sif-uri toamna si le vindeam primavara in preajma dividentelor, in banci am investit , in snp, diverse. Acum am portoliu gol.
Primul lucru pe care trebuie sa-l faci e sa-ti gasesti un svm si un agent in care sa ai incredere si caruia sa-i mearga mintea.
Afara ploua asa ca spor la facut bani sa ai ce numara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana spune:

Dana, din cauza faptului ca e (sau mai bine zis a fost) recesiune economica, niste prieteni ai unor prieteni au pierdut 50.000 euro (nu e o greseala cu numerul zerourilor) la bursa. Acum e adevarat ca e "recovery", dar eu nu mi-as pune chiar toat agoniseala, si as incerca doar cu companiile foarte mari, care au sanse mai mici de a da faliment.
Anuca (care asteapta poze noi cu Mihai) si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikita73 spune:

Si eu am avut prieteni in Suedia care au pierdut la bursa zeci si chiar sute de mii de euro, asta cind a fost criza IT si telefonie mobila. Eu cred ca trebuie sa ai ceva cunostinte pentru a juca la bursa si de asemenea si timp si nervi ca sa stai sa vezi cum fluctueaza preturile (asta in general daca faci speculatii cu sanse de cistig mare intr-un timp scurt). Daca nu te grabesti si poti astepta ani, poti investi in actiuni mai stabile, unde nu risti prea mult, dar nici nu cistigi prea mult, decit poate in timp. Oricum, a investii bani fara sa te pricepi, si mai ales bani imprumutati (cunosc si cazuri din-astea) e o prostie, dupa parerea mea, risti sa pierzi tot si sa mai ramai si cu datorii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Trebuie sa va spun si eu ceva.Sunt clientA unei societati de servicii financiare,am investit la bursa si chiar am cistigat.Am un portofoliu frumusel,nu fac speculatii,cum fac altii.Am un broker(agent) care ma indruma ,ma sfatuieste.Nu vreau sa va plisctisesc.svm-ul unde am portofoliul tocmai si-a lansat un serviciu de tranzactionare on-line, si poti fi client de-acasa.www.estinvest.ro MULT NOROC LA BANI SI FITI BAIETI DESTEPTI.

cata.

Mergi la inceput