Ce-i cu chat-ul?
Eu intampin urmatoarele dificultati: nu mai pot sa intru pe chat, imi apare un mesaj ca sa ma re-loghez in sistem. Nu e disponibila optiunea de cautare pe forum si nu toate mesajele sunt contorizate. Am eu o dambla la PC sau e ceva aranjat?
Ma scuzati, daca n-am postat unde trebuie rog administratorii sa mute.
Moka
Raspunsuri
roisin spune:
Moka, din pacate optiunea de cautare pe site nu este inca disponibila, insa ai optiunea sa cauti folosind google, ceea ce este de ajuns deocamdata. Nu e la fel de buna, da' merge.
Unele mesaje nu se contorizeaza, de exemplu cele de la Felicitari & Anunturi, si e normal sa fie asa, teoretic numarul de mesaje iti asigura un anumit "statut", si se presupune ca aceste mesaje ar trebui sa te defineasca, sa spuna ceva despre tine.
Chatul... cu chatul au fost ceva probleme ieri, incearca sa-ti schimbi parola (de la Profil Personal), sa te deloghezi si sa te loghezi din nou... este un algoritm ciudat si pare fara noima, stiu, insa de cele mai multe ori functioneaza.
PS Daca vrei sa ramai cu aceeasi parola, poti sa o schimbi cu ea insasi, adica parola noua sa fie identica cu cea veche... am testat, merge!
http://community.webshots.com/user/r0isin
moka spune:
Roisin, multam.
Cu chat-ul e o intreaga poveste, am citit indicatiile si pentru cei dinaintea mea care au semnalat problema asta, am schimbat parola de vreo cateva ori, login/logout pana am ametit, am schimbat si user-ul si adresa de mail, si separat si toate impreuna, si tot nu merge imi da acelasi mesaj de a ma reloga in sistem. Problema care ma enerveaza cel mai tare e ca a mers si nu mai vrea de vreo saptamana.
HELP, ce sa mai fac?
Moka
parpalak spune:
moka, ti-ai pus de curind firewall?
Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
moka spune:
Nu, Parpalak, nu am instalat/dezinstalat nimic in ultimul timp. Am sters azi temp-ul si history-ul si temp. int. files - fara vreo logica, am zis ca doar-doar, si tot nimic. Ai vreo idee?
Moka
papadie spune:
Daca in susul paginii ai google-ul instalat da click pe "Site popups..."
Eu asa am reusit sa chatuiesc din nou.
moka spune:
N-am google-ul instalat. Intru pe net cu Explorer, nu cu Netscape, daca conteaza cumva.
Rog idei daca mai aveti. Multam.
Moka
ErikaM spune:
Cind reusiti ceva anuntati-ma si pe mine. Eu incerc de cel putin un an sa intru pe chat !
viorela hoff spune:
Eu am reusit la inceput sa intru pe chat, adica acum vreo luna si dup-aia nix!
Ieri de exemplu iar am incercat si mi s-a blocat calculatorul.M-am enervat de numa'!
Treaba misterioasa chat-ul asta!
Vio
viorela hoff spune:
Uraaaaaaa! Am intrat si eu pe Chat! Nu stiu cum de am reusit!
Noapte buna dragelor!