Sectiune posibil noua?

Sectiune posibil noua? | Autor: marius

Link direct la acest mesaj

Din ceea ce am sesizat in sectiunea discutii generale s-a lansat un subiect de tip "lectii on line" despre un produs software care a trezit se pare un interes mult mai mare in background. Intrucat acest tip de informatie nu este tocmai o noutate pe forum intalnind intrebari si raspunsuri si de natura hardware m-am gandit la o propunere care poate fi utila "celor mari" dar utilizatori ai PC-ului
In consecinta ar putea fi viabila o sectiune de tip:

"Lectii si informatii on line?"

Marius (www.desprecopii.com)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Minunata ideea ta Marius!!! Si eu am urmarit topicul acela cu Adobe si de multe ori am tras cu ochiul la ce s-a mai discutat pe forum si am salvat unele raspunsuri ca nu stii cand ai nevoie de ele.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Marius, sunt de acord! Zic ca ar fi foarte utila o astfel de sectiune! Eu chiar m-as bucura sa existe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns janib spune:

Da sunt de acord. Multi avem calculatoare le butonam toata ziua dar nu ar strica sa mai stim ponturi, mici smecheri. Eu zic ca nu ar strica la nimeni asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

De acord Marius.De multe ori avem probleme cu diferite chestii legate de comp.

KORINNA mamika x 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Avand in vedere ca sectiunea interzis femeilor nu este prea populata si ca ingeneral barbatii sunt cei bolnavi dupa tehnica si dupa tot ce are butoane as propune ca deocamdata sa va desfasurati acolo. Mai tarziu, daca lucrurile i-au amploare o sa creem un forum nou.

Ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

E buna kestiunea.. ca daca era tehnica.. o bagam la interzis femeilor.. pana acum , fara suparare !

Cu respect,
Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

quote:
Originally posted by ADMIN

Avand in vedere ca sectiunea interzis femeilor nu este prea populata si ca ingeneral barbatii sunt cei bolnavi dupa tehnica si dupa tot ce are butoane as propune ca deocamdata sa va desfasurati acolo. Mai tarziu, daca lucrurile i-au amploare o sa creem un forum nou.

Ce parere aveti?

Pai mai ramane valabila denumirea "Interzis femeilor"? Hai sa-i zicem "D`ale baietilor".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

In aceste conditii, titlul sectiunii "interzis femeilor" nu prea se potriveste, avand in vedere ca vor fi suficiente femei interesate de subiectul "lectii si informatii on-line" in domeniul calculatoarelor (hard si soft).
Mi se pare buna ideea lui Marius, mai ales ca vor fi delimitate si mai bine subiectele pe aceasta tema. Eu cred ca tema asta e de larg interes si nu se adreseaza numai unora...
Ce implica deschiderea unei noi sectiuni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Io zic sa lasati Interzis femeilor...asa puteti fi siguri ca o sa ne uitam constiincios pe acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by Marina

Io zic sa lasati Interzis femeilor...asa puteti fi siguri ca o sa ne uitam constiincios pe acolo

Marina

Marina!!!

Oana_B

Mergi la inceput