Cit timp are voie in baie?
Acu ca ne-am inarmat cu pestisori si crocodili, brostele testoase mecanice, spuma, creioane si vopsea de faiantza, cit timp ii lasam?
El ar sta pina ii se face pielea de mos si tine de cada ca soldatul rus la stalingrad cind e vorba sa se termine.
Dar iarna e un mod sigur in care mai face si el miscare si se si distreaza.
Voi cit ii tineti? Al meu are aproape 3 ani,
Andrada
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
Raspunsuri
Mitzi spune:
Ioana sta cam 1 ora, o ora jumatate. Reuseste in timpul asta sa ude toata baia, apa ii este reincalzita...dar e fericita. Si epuizata.
Raluca spune:
Da, o mare problema o reprezinta si la noi finalul . Iese doar dupa vreo 30 minute si daca-i dau cutia de lapte de corp pentru a se unge ea..o adevarata distractie!In zilee in care o spalam pe cap se inverseaza situatia, cand simte samponul urla ea GATAAAAAAAAAA! si incearca sa sara din vana!
Raluca si Ilinca (1 an si 9 luni)
Marina spune:
vreo jumatate de ora stam si noi (10 luni)...avem ratuste, vaporase (deh boala de familie), incarcam si descarcam vaporul ca tati...ce mai...apa se scurge in valuri, mami e uda leoarca si copilul fericit. Perspectiva de a alerga in fundul gol prin pat e foarte atragatoare asa ca urletele se opresc in juma de secunda.
Inca o ora de urlete sa o imbrac si suntem gata de somn
adita spune:
Eu nu-mi tineam baietelul de 2 ani mai mult de jumatate de ora in baie,dar vad ca sunt persoane care tin copii si mai mult, asa ca ma gandesc sa-l tin si eu mai mult. Lui in orice caz, i-ar face mare placere. Ar sta si toata ziua.
Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste
http://community.webshots.com/user/adrianacalin
mmi spune:
Mihaita (3 ani) ar sta in baie cit de mult, mai ales ca vana este neaparat plina cu jucarii: aparat de fotografiat care arunca apa, pesti care scuipa apa, pesti care nu scuipa apa, masinute, vaporase, colac etc. Iesirea se face greu si doar ispitit cu altceva mai atragator.
Daca ar fi vana mai mare l-as putea invata sa inoate. Chiar si asa se pune pe burtica si, sustinut, da din miini si din picioare de sare apa in toate directiile. Veselie mare.
Cu drag, Mihaita si mami Mihaela.
talexia spune:
Cam 20-25 de minute, pana acum. Dar are 5 luni. Probabil vom creste usor-usor durata.
Marianar spune:
Eu il tin pe Vladut in baie cam 20-25 min. Daca ar fi dupa el ar sta toata noaptea
Vad ca puiutii vostri stau destul de mult.
laura111 spune:
Fi-miu (3ani si 8 luni)sta cam o ora. Intai il spal pe cap, pe corp (cu atentie deosebita sa curat jegul de pe si dupa urechi, dar nici sa nu-i bag apa-n ele), il decalotez , toate astea tin cam 20 de minute. Restul , pana la o ora e balaceala si joaca (e fan pescuit in cada). Nu iese pana nu-mi arata ca i s-au incretit buricele degetelor.
Laura - mama lui Vlad
Garofitza spune:
Cand Alex avea cateva luni, baita dura 10 minute. Acum la 3 ani si jumate, nu mai vrea baie, si nici sa se balaceasca. Prefera dusul. Probabil ca-i satul de balaceala, ca suntem in fiecare zi la piscina.
Intre 1-3 ani statea la baie,la joaca, dar nu mai mult de 15-20 de minute, si oricum eu nu l-as fi lasat mai mult. Timp in care eu ii citeam cate o carte, pe care el si-o alegea inainte.
O ora, o ora jumate, nu cred ca as putea sa stau totusi in baie cu el. Iar sa-l las nesupravegheat, nici nu se pune problema. Cum rezistati, mamicilor cu ei in baie o ora?
Garo
Sanatate, ca-i mai buna ca toate.
laura111 spune:
[quote]Originally posted by Garofitza
Cum rezistati, mamicilor cu ei in baie o ora?
Garo/quote]
Pai dupa ce-l spal la partea cu balaceala ies din baie, il las singur ca e destul de mare. Cand era mai mic si trebuia sa stau cu el in baie imi luam o revista si citeam sau imi faceam manichiura si pedichiura.
Laura - mama lui Vlad