Bratislava

Bratislava | Autor: Ubi

Link direct la acest mesaj

Fetelor, care ati fost vreodata la Bratislava?
Ce este de vizitat si ce hotel bun imi recomandati?
Pupici,
Cristina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liv spune:

Neaparat trebuie sa mergi sa maninci o inghetata in restaurantul de la un capat al podului Novy (Novy most) (cred ca asa se cheama)de peste Dunare, cred ca toti localnicii vor sti sa-ti explice cum ajungi acolo. La restaurant se ajunge cu liftul, un lift care nu merge vertical, ci oblic. Restaurantul e asezat pe un stilp si se misca la orice suflare de vint, ai impresia ca e cutremur, dar nu-ti fie teama, ca nu se intimpla nimic. De acolo se vede Dunarea si o panorama a orasului foarte faina.
Apoi mai trebuie sa vizitezi centrul (pe undeva pe-acolo ai sa vezi un canal descoperit din care iese un om cu casca (statuie, bineinteles) - trebuie sa faci poze cu asta) si sint o groaza de locuri unde trebuie neaparat sa mergi (gen castele, biserici, monumente etc.) .. cumperi o harta de la o benzinarie si acolo sint descrise locurile care merita vizitate, eu nu mai scriu, ca-s prea multe, nici nu mai stiu cum se cheama, e tirziu si trebuie sa .
Hoteluri sint o gramada, nu stiu ce sa-ti recomand, ca n-am stat decit la unul, dar cu siguranta vei gasi un locsor care sa te multumeasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Multam mult Liv.
PS: Dulce foc junioara, sa-ti traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liv spune:

quote:
Originally posted by Ubi

Multam mult Liv.
PS: Dulce foc junioara, sa-ti traiasca!

Cu placere si multumesc si eu pentru urare.

Mergi la inceput