Care santalnit cu Alex al meu in parc la sebastian
Am ajuns acu acasa si mea zis tantika ca era o fatan park care a zis...asta nu ie alex gijga? ...ups :))))) si cica nu ma cunoaste, stie ca ma keama luiza dar ca ne stie de pe internet pe amandoi...iaaaa...mana sus acia la apel, cine se joaca in park la sebastian si sentalnejte cu alex, ia ia :)))
Luizax - karkotash shef!
Raspunsuri
cori spune:
io am venit in parc la sebastian cu fata mea..si cu mama lu alex:::))) da alexutzu...nu a aparut:((((
pupiciu
bb Bia si mami Cori
Luizax spune:
cori, azi santalnit tanti si alex cu o fatan park care l-a recunoscut pe alex.....cine-o fi? mmmm
Luizax - karkotash shef!
cori spune:
problema e alta...
ce fel de pitic avea fata care sa-ntalnit...hmmm????
ca daca are fetitza....BATAITZA!!!! ca o spun lu' Bia!!
bb Bia si mami Cori
Ortansa spune:
beyyyyyy luizaxxxxxxxxxxx! ondeai fost meyyyyyyyyyyyy????
hai pompici si sa te auz iara din nou cat mai des pe aicea pe la noi:-)
papappapa-pupi la alexutzu
Ortansa-deX mamica
Siminaf spune:
Luizax, pe unde-ai umblat, ca tocmai vroiam sa fac un subiect nou, sa-ntreb de tine, ce mai stie lumea de persoana ta!
Home, wherever you are...
Simina & Andrei (Deiutzu)
silvia spune:
Abia acum am vazut mesajul.
Eu am fost - numele meu este Gabi, Silvia este bebita mea.
M-a amuzat extrem de tare intamplarea.
Urmaresc site-ul asta (cu forum de discutii, cu tot) cam de un an si jumatate. Asa ca punand cap la cap toate informatiile nu mi-a fost greu sa-l recunosc pe Alex.
Luizax spune:
Uite ca am descoperit-o. Pfui...e primu' tau mesaj pe forum, hihihi. Daca iesiti in park la sebastian inseamna ca stai paproape...poate ne mai vedem. Pompici.
quote:
Originally posted by silvia
Abia acum am vazut mesajul.
Eu am fost - numele meu este Gabi, Silvia este bebita mea.
M-a amuzat extrem de tare intamplarea.
Urmaresc site-ul asta (cu forum de discutii, cu tot) cam de un an si jumatate. Asa ca punand cap la cap toate informatiile nu mi-a fost greu sa-l recunosc pe Alex.
Luizax - karkotash shef!
silvia spune:
:-))
Iti dai seama ce tare m-a amuzat intamplarea daca am iesit din "tacere"!
Da, stau la 5 min distanta (de mers cu caruciorul, nu cu limuzina!). Poate ne intalnim (intamplator sau programat), numai sa iasa odata soarele!
quote:
Originally posted by Luizax
Uite ca am descoperit-o. Pfui...e primu' tau mesaj pe forum, hihihi. Daca iesiti in park la sebastian inseamna ca stai paproape...poate ne mai vedem. Pompici.
Luizax - karkotash shef!