Ce mai fac scumpici nostrii de 3-4 ani?
fetitaa mea are 3 ani si 4 luni si a invatat sa isi scrie numele toata ziua scrie si coloreaza si imi spune ca vrea sa mearga la scoala,cu surioara ei se poarte foarte frumos are grija de ea si imparte lucrurile numai cele de care nu are nevoie ca in rest le schimba ii da altele in loc.In rest se imbraca singura face mofturi la haine dar este cea mai fericita cand este cu copii.
Raspunsuri
mmi spune:
Noi tocmai am implinit 3 ani pe 13 octombrie, deci ne incadram.
Am primit o bicicleta cu roti ajutatoare cu care circulam de acum prin casa, masinute multe, care mai de care.
Mihaita nu cunoaste decit citeva litere, de scris nu scrie. Coloreaza in schimb toata ziua. Si stie povestile pe de rost, Doamne fereste sa vrei sa sari cite o pagina in graba.
Nu mincam prea bine si de cind nu mai putem fi chiar toata ziua pe afara nu ne consumam energia in intregime.
Chiar nu stiu ce ne vom face toata iarna!!
Cu drag, Mihaita si mami Mihaela.
desprecopii spune:
scumpicul meu are 3,5 anisori. Cred ca este cea mai dragalasa varsta pe care o poate avea. E indragostit de video-casetutele cu Winnie de Pooh, danseaza, vorbeste toata ziua (2 limbi).
Nu vrea sa doarma la pranz - spre disperarea noastra iar cind vine de la cresa e atit de plin de energie - incit taica-su e convins ca le da RedBull.
Doarme ca un puturos toata noaptea fara sa se trezeasca, dimineata trag de el - e mai mofturos cu mancarea dar... in rest e sanatos si dulce ca o acadica.
Pentru parinti... despre copii!
mmi spune:
Uff, nici noi nu dormim peste zi. O fi bai, n-o fi bai?
Cu drag, tot noi, Mihaita si Mihaela.
fabi spune:
Fetitza mea Octavia, are 3 ani si 6 luni si e tare scumpica, stie sa scrie litere, numele ei, stie sa se joace f bine pe calculator, îi palce rolul de mamica pt bebele ei, îi place f mult sa mearga la gradinitza, a facut progrese cu limba franceza si suntem tare mandri de ea! Acum e bolnavioara dar spearam sa treaca raceala repede si sa poata merge la gradinita.
Face mofturi la trezit dimineatza si la mancare , insa ne descurcam!
Tare ma bucur ca ati deschis acest subiect ca nu prea sunt discutii pt copii de 3-4 ani:)
FAbi , Octavi si bebe sapt 25
Violeta spune:
Baiatul meu are 3 ani si 2 luni... Vorbeste intr-una, doar cand doarme el este liniste in casa, este indragostit de muzica si ma pune pe mine sa fiu solista.Cel mai des ma pune sa cant cu cei din Phoenix.
Merge pe bicicleta cu roti ajutatoare pe care le-am schimbat (se tocisera) deja o data, adora mersul cu trotina (asta-i trotineta), are nshpe mii de truse de scule din plastic, bormasina fiind preferata lui. Adora tractoarele, buldozerele, excavatoarele si daca vede vreun utilaj greu pe drum, stam si o jumatate de ora pe loc sa-l admiram...
Cunoste majoritatea marcilor de autoturime, recunosc eu i-am fost "mentor"...
Nu vrea sa coloreze, stie poezioare scurte, nu toate literele, si in general scrie cu susul in jos, adica pe "A" il face cu varful in jos. Plange cand trebuie sa mergem la frizerie, nu mananca dulciuri, dar ma innebuneste cu guma de mestecat..
Sunt multe, multe, de spus...
E scump si tandru cu mami...
A!... mai nou vrea neaparat sa guste spuma din paharul cu bere.
Bobita spune:
Maria Andreea, 3 ani si 5 luni a implinit ieri, ii place sa deseneze, sa coloreze, la cresa e laudata ca se imbraca singura si maninca singura, si tot.
Adora "soldateii cu unt si miere de albine", Danonino, desenele cu Roli Poli Oli sau Tom si Jerry, sa o dai in leagan tare (incit sa salte in scaunel).
Rolul de mamica pentru bebenacul ei (din plus alb spre exasperarea mea, trebuie sa il in fiecare saptamina) ii place tare mult, il ia cu ea si la cresa.
Cintam toata ziua O-zone, Melcu suparat si altele, poezii usoare, si povestea cu Scufita Rosie ne adoarme in fiecare seara.
Dar ce ma doare cel mai tare, nici acum nu adoarme fara biberon si fara "MA", adica plapuma ei.
Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=224&cid=229