in genunchi din nou...
Raspunsuri - Pagina 4
Flavia spune:
Doamne ,ce porc nesimtit!pai , nici tiganii nu iau inapoi cadourile darmite pe cele ale copiilor. E de-a dreptul revoltator. Mai bine ca a plecat. Nu te merita deloc.
pentru tine : la multi ani! si ai grija de tine si puiul tau ca mie mi-a zis bunica mea una buna: ruda esti numai cu copii si parintii tai barbatii vin si pleaca.
Flavia
adi_dalma spune:
quote:
Originally posted by tora97
a venit si si a luat lucrurile.. l am intrebat "de ce?" iar raspunsul lui stiti care a fost? "nu stiu.. asa mi a venit, pur si simplu nu stiu"... si stiti ce a mai facut? de ziua teodorei i a dat cadou o combina muzicala.. chiar i a subliniat ca asta este a ei.. ei, da, a luat o si pe aia..
teodora este un copil mult mai matur decit virsta pe care o are... nu a intrebat decit daca el nu va mai veni niciodata pe la noi, apoi s a inchis intr o zburdalnicie exerata..a inteles si fara explicatii
in alta ordine de idei, NU caut un barbat... pur si simplu nu ma dau cu capul de pereti ca a plecat,.. ci pentru ca a amit o pe micuta, pentru ca am cedat instinctelor si am acceptat sa iubesc.. ca am fost folosita... este o furie mai mult in mine, pe linga durere...
apoi, sa stiti ca nu ne am inchis in casa.. iesim... mergem in continuare in parc, in vizite, la Mac mai prost este ca nu prea pot sa ies cu micuta in timpul saptaminii datorita serviciului..
cam atit.. restul.. in mod sigur aceasta experienta imi va folosi: voi reusi sa slabesc...
pupici
Dra mea
Cand am citit primult tau mesaj /// am fost bucuroasa pt tine .... la al 2 lea m am intristat profund .,,,, la ultimul m am infuriat ...
Ultimul tau prieten este retardat (scuza ma ca il numesc asa... stiu ca nu ti face placere sa fie calificat asa desi s a purtat ca un mar.)
Imi pare rau si pt tine si pt fetita ,,, Ce este bine este ca iesiti in continuare ,,,
As vrea sa ti spun sa vezi intamplarea ca pe ceva pozitiv pt tine si pt micuta ... ce este clar este ca individul nu va merita ... si ca voi nu meritati asemenea 'dus rece'.
apoi ... te rog nu tiu face vina din faptul ca vrei sa fi si tu cu cineva... toate vrem. A avea un copil nu inseamna doar sacrificiu...te rog sa te gandesti si la aspectul asta.
nu este vina ta ca a iesit asa... nici sa nu te mai vezi cu nimeni nu este o solutie .,,,,
curaj .... maine va fi bine
a
Aliada spune:
"La Multi Ani! "Tora,nu te mai necaji!Defapt fii multumita ca ai scapat de o asemenea jigodie care s-a bagat sub pielea la ca un parazit si ti-ar fi facut viata un calvar .
lorelei_19 spune:
La multi ani, draga Tora, si fie sa gasesti forta necesara sa zambesti, sa te bucuri din nou de viata si sa intalnesti marea iubire, ce va ramane cu tine pana la sfarsitul vietii! sa-ti traiasca fetita si sa te bucuri de ea...
khristin spune:
Tora,
Daca vrei, ia-o asa...mai bine ca a plecat acum, ti-a facut un serviciu....de asa specimen cu cred ca ai prea mare nevoie! Tu si fetita ta fiti fericite!
Cristina
mmihaela spune:
"God must have known there would be
times we'd need a word of cheer,
Someone to praise a triumph
or brush away a tear.
He must have known we'd need to share
the joy of "little things"
In order to appreciate
the happiness life brings.
I think He knew our troubled hearts
would sometimes throb with pain,
At trials and misfortunes,
or goals we can't attain.
He knew we'd need the comfort
of an understanding heart
To give us strength and courage
to make a fresh, new start.
He knew we'd need companionship,
unselfish...lasting...true,
And so God answered
the heart's great need
with Cherished Friends...like you!!"
country girl spune:
Draga Tora, mie imi pari o femeie puternica si inteleapta. Ai si tu momente de slabiciune ca orice femeie dar vad ca nu numai ca te ridici si mergi mai departe dar ai si puterea de a zambi in astfel de situatii. Un astfel de om care raneste sentimentele unui copil si ale unei mame nu merita nici macar o farama de regret.
Intotdeauna m-am intrebat cum as face daca as ramane singura cu copilul, cat de mult as lasa sa interfereze viata mea de mama cu cea de femeie, tocmai din spaima de a nu rani sentimentele copilului asemenea "pasageri" prin viata mea de adult.
Cred forumul asta e minunat - sa poti impartasi altora din experienta ta dar si indoielile.
ruxi spune:
Draga Tora, revin ca sa-ti spun "LA MULTI ANI!" si sa fiti fericite amandoua, si sa aveti mult noroc in viata. Fruntea sus, nu-ti pierde speranta!!!
Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si o luna
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
tora97 spune:
...stiu ca nu veti fi de acord cu ceea ce voi scrie, dar va voi explica ce reprezinta urmatoarele rinduri si de ce le scriu aici... cind a plecat, i am scris citeva rinduri de ramas bun, rinduri pe care bineinteles ca nu le va citi vreodata...
pentru ca voi ati fost alaturi de mine, pentru ca SINTETI alaturi de mine, consider de datoria mea sa vi le trimit voua, caci voi ati stiut ce este in sufletul meu, ati suferit alaturi de mine...
va sarut si va multumesc, din nou...
"…Nu am ce sa ti scriu.. nu stiu daca voi mai putea scrie… caci in inima mea s a asternut tacerea, o tacere adinca precum un drum fara capat. Stiam ca intr o zi totul va lua sfirsit, ma temeam ca acea zi va veni chemata de mine, ma temeam de acea zi, insa o simteam mult prea departe ptr a ma putea gindi la ea.. dar ea m a izbit ca o furtuna. Inca sint ametita, inca nu inteleg ce s a intimplat, inca mai sint prada visului.
Incerc sa mi amintesc de tine, incerc sa percep imensitatea sfirsitului dar nu pot. Nu pot accepta intunericul ce mi coboara perfid de lent in suflet, uneori ii simt atingerea rece, umeda, dureroasa.. Doar uneori, inca. Ma zbat ca un fluture in borcan. Caut, caut, caut. Nu am scapare.
Un suflet pierdut intr o gara, asta sint acum, asta voi fi miine..
“MI E DOR DE TINE!!!” un dor dureros, exasperant… Da, asta este! Recunosc: imi este dor de atingerea privirii tale! Imi este dor de TINE pur si simplu! Cu fiece zi ce trece, in loc sa mi se ostoiasca, mai rau imi este.. realizez tot mai mult ca s a sfirsit! Doamne, daca ai putea auzi tipatul din suflet.. pasare ranita, cazind catre pamint. Abea peste un timp, cit oare, va izbucni strigatul lebedei. Deocamdata sint inca amortita, inca fug, inca ma mint…
Am ingenuncheat si sarut urmele talpilor tale, sarut fiecare pas facut de tine, caci sint ultimii pasi pe care i voi mai putea atinge. Sint ultimele priviri pe care le voi mai putea pastra… este ultima atingere a palmei tale.. Toate sint ultimele…Ti le sarut dragul meu si le voi pune la pastare in cufarul inimii mele… caci trecerea ta prin viata mea este cel mai minunat lucru care mi s a intimplat. Sa ai drumul presarat de iubire si sa dea Domnu sa nu regreti niciodata nimic."
pupici grasuni... si va multumesc din suflet