Bebelusi de mai 2003 (12)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adita spune:

quote:
Originally posted by Lumy

Ange multumim de retete!

Azi am testat brinzica proaspata ...A luat vreo trei virfuri de lingurita dupa care a refuzat !!! Ma ingrijoreaza ca refuza aproape tot! Sa-mi fac oare probleme? Ce ma sfatuiti mamicilor care aveti doi copilasi ? Ma gindesc ca aveti mai multa experienta...
Ia bine in greutate, nu-i slaba dar totusi ar trebui sa-i placa si altceva in afara de sin!!!Nu am cintarit-o de mult ...Dar cred care peste 7.500 Kg! Ultima data avea 7 300 pe la patru luni jumate !

Adita aseara Antim pina la urma cum a adormit? ...)))

http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov

Lumy

Lui Antim nu i-a placut altceva in afara de san pana cand l-am intarcat. Rezultatul a fost ca, desi in primele luni era un durduliu, la un an era slabut si foarte anemic. Asa ca eu zic ca ar fi bine sa insisti. Nici Elena nu prea vrea sa pape si imi cam fac griji .
Antim s-a plimbat de la mine la tata, de la tata la mine si tot asa, pana cand satul ca nu il bagam in seama (eu stateam la calculator si tati la televizor)s-a suit singur la el in pat si a adormit. Surpriza a fost ca nici peste noapte nu s-a mai trezit.
Au venit socrii!!!! Astept incurajari.
Ange, multumesc pentru retete, o sa incerc, poate gasesc ceva sa-i placa si Elenei.

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

http://community.webshots.com/user/adrianacalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna fetelor. Sper sa fie mai buna la voi. Azi iar am avut santier dar nu asta ma deranjeaza mai tare ci faptul ca Alexa e bolnava iar, abia a fost la inceputul lui septembrie la mare cand a mancat ceva de a vomat trei zile. Azi a inceput cu durere in gat, dar nu asa normal ci cu plansete si ceai si pastile de supt. Apoi ca o doare capul, da-i un panadol, apoi burta si bineinteles, nelipsita greata. In tot timpul asta eu aveam de strans molozul, de maturat, spalat, stat cu Ilinca, alaptat, nu mai spun de facut mancare (ciorba de burta) si servit mesterul. Si ce e mai rau e ca Alexa cand are o suferinta plange tata, plange, geme, se vaita de-ti vine sa-ti iei lumea in cap.Iar mie imi vine sa mor, nu suport sa o vad bolnava, imi vine si mie rau. Acum stau ca pe ace si ma uit la ea cum doarme si mai geme din cand in cand in somn si ma rog sa nu o apuce iar ca nu mai suport.
Ilinca a facut caca azi de 3 sau 4 ori, am si pierdut sirul. Si iar motiv de ingrijorare. Plus ca s-a cam inrosit la fundulet. In rest e tare vesela si jucausa, a stat in jumper cam o ora cu cateva jucarii in fata pe care le tot arunca pe jos si se distra de zgomot. Incet incet invata sa si topaie, deocamdata se invarte. Nu mai are mult pana sa o ia de-a buselea, sta pe burta si ii pun telecomanda ( cea mai interesanta jucarie) in fata putin mai departe si se repede ca uliu la ea seusind sa se tarasca pana sa o ia in mana directia gura, bale...
Cam asta a fost ziua mea si maine iar vine baiatul asta ca mai are de lucru dar de grosul mizeriei am scapat.Sper ca voi v-ati distrat mai bine sau macar v-ati odihnit.
Lumy, branzica de vaci nu le-am dat fetelor niciodata simpla, ca atare, ci in supa de legume sau cu suc de portocale si biscuite. Azi noapte iar nu s-a sculat Ilincuta, pe la 8 am sculat-o eu sa-i dau sa suga ca dadeam pe afara. M-am trezit de durere de sani, nu stiu ce o sa ma fac ca nu prea ii mai place laptele meu si am... sa alaptez toti bebeii de mai. Ia trimiteti bebeii la mine sa-i hranesc, da sa fie sanatosi si voiosi ca am destula smiorcaiala aici.
Ma duc si eu la culcare ca maine iar ma scol devreme ca-mi vine mesterul. Abia astept sa scap si daca mai fac eu ceva in casa asta sa-mi dati una in cap sa-mi vina mintea din vacanta. Asa am spus si anul trecut.
Curaj Adita, dupa cum vezi se poate si mai rau, ce as vrea eu acum sa am socrii pe cap si sa nu mai bazaie Alexa!
Pupici, pe maine cu vesti mai bune.

http://community.webshots.com/user/danaf123

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

dana, felicitari de dintisor! noi balim, mai facem scandal , roadem tot dar ioc dintisori.

noi am fost relativ comintele in we,am trecut cu bine de vaccin, pina la urma am avut si 38 febra dar ce e mai important e ca nu i-a afectat rau pofta de mancare.in topul preferintelor ramane banana cu mar si pireul de cartofi

pisi, ti-am dat reteta de branzica de la dr meu prin pg 4.

eu nu vreau inca sa pun nici sare , nici zahar pe cat posibil,si se pare ca s-a resemnat cu asta.

ange, cum sta Robi cu plansul?noi ne chinuim rau cu nani in timpul zilei, noaptea insa doarme (cu vreo doua pauze de scanceli) pina la 5 si apoi pina la 8.nici nu-mi pot imagina cum ar fi sa doarma pina la 10-11.dar seara la 10 nani.

parpalak, incearca sa introduci umpic de pireut de la tau in cel de borcanel, poate functioneaza.

Cori, nu e prea repede cu carnitza?ca stomacelu nu e prea pregatit de asta la 4 luni jumate.

va pupam

cristiana si bb Theodora Alexia

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

danv/Ioana - si noi scormonim de zor dupa dintisori :) Casca de miner nu cred sa gasesc pe aici, da' poate improvizez eu ceva.. :)

Mai ange, da' tu ai timp sa gatesti toate alea pe care le-ai zis? La mine retetele de supa suna asa: se ia un borcanel, se adauga apa, si IATA crema!!! :))

carrie, parca nu i-as da pireu de cartofi facut din fulgi :) Ca al meu cam asa e.. Si cu Vegeta.. :) Si parca si cu untul as mai astepta. Da' ne ducem miercuri la doctor si mai intrebam cum e cu brinzica si iaurtul..

DanaMario, cred ca poti sa intrebi linistita si aici daca ti se pare medicul bun. Ba chiar parca era o lista de medici sticky pe undeva..

adita, las' ca trece :) Mai vin ei, da' mai si pleaca! Apropos, cit stau?

dana d, of, mai.. eu sper sa ma tin bine cind l-or apuca burticile cind o fi mai mare, ca nici acuma nu fac fata prea bine cind e neconsolat.. Si lasa, ca se termina si santierul ala pina la urma.. La noi cea mai interesanta jucarie e calculatorul :) Pupici si sanatate multa Alexutei!

Lumy, poate sa insemne ca nu-i pregatita pentru diversificare.. Mai ales daca alaptezi.. Stie ea bine ce-i mai bun si mai bun pentru ea..

Si sa va spun ce-am patit ieri, fetelor. Stiti cit m-am chinuit eu cu alaptatul.. Ieri faceam, ca de obicei, o incercare de alaptare, si ce credeti ca face puiul meu? Casca o gurita, vorba danei, ca un pui de vrabie! In sfirsit pot sa zic si eu c-am trecut prin ceva placut cu ocazia alaptatului..

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy spune:

Ce ma bucur Parpalak pentru tine ca esti asa de ambitioasa cu alaptatul! Stii cind noi o sa intarcam copii tu ai sa ai lapte si ai sa-i dai sa suga lui Paul care se pare ca a invatat!

DAnad spor la facut curatenie si zic eu sa-i faceti un control , niste analize Alexutei!!!
Nu te ingrijora Dana ca a facut de mai multe ori caca ..Si a ea mea mai face uneori si doctorul mi-a zis ca nu-i nici o problema !
Brinzica proaspata nu i-am dat-o goala ..ci combinataccu un pic de sana astfel incit sa fie usor de inghitit!

Adita mersic de sfaturi!!!

Eu azi mi-am bagat florile de pe balcon ... Le-am sapat , le-am spalat , am inlocuit pamintul la unele , am completat cu pamint la altele . Am vreo 30 de ghivece ...Unele flori sint imense ! Daca le mai lasam aveam toate sansele sa le pierd mai ales ca noaptea e tare frig !!! Francesca a fost tare cumintica si m-a lasat sa ma desfasor!!!

Dupa-amiaza am fost si la votare!!! Voi ati fost?
V-am pupat!

http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov

Lumy

Mergi la inceput

Am fost, am fost, pe o ploaieee, cu toata familia. Am intrat cu Ilincuta in cabina.Noroc cu votarea ca nu mai scotea Ilinca nasul afara nici azi. Alexa e mai bine, dupa ce a vomat s-a linistit. Am vorbit cu doctora, zice ca e o viroza care circula si dace e rosie in gat ii da si stari de voma. Acum am inceput antibioticul. Nu i-am facut niciodata analize, si eu zic ca ar fi cazul da ma tem sa nu descopar ceva. I-am facut doar examen parazitologic mai demult.
Nici nu stiti ce va asteapta!
Hai, lasa, fruntea sus, o sa fie frumoos...se vedeti ce perioada frumoasa urmeaza. Cand or incepe ei sa vorbeasca, sa mearga, sa vedeti ce dulci sunt. Va las si va pup. Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

parpalak ,nici eu nu-i dau fulgi de cartofi, ma refeream la pireutul facut de tine nu de borcanel , dat prin blender.
noi am papat azi 150 ml de supica cu o lingurita de faina Milupa.dr mi-a zis sa fierb deja si putina carnitza de pui si sa pun o lingurita de ulei dar nu stiu de care(de floare, de masline?)

dana, sanatate Alexei, cum se mai simte?

Lumy, ce fel de flori ai?si la mine e verde in casa dar am si ceva pb cu ele si nu stiu ce sa fac.am o yuca superba si are frunzele arse in virf si nu stiu di ce.

la noi ploua si e tare frig si urat acu, azi am iesit numai cu marsupiul(am dus-o si pe asta mica la vot:))

in rest e ok inafara cerutului excesiv in brate, ne-au venit rezultatele la analize si sunt super bune iar eu incep sa-mi recapat vocea dupa ce mi-a lipsit doua zile de la raceala.

pupici

cristiana si bb Theodora Alexia

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

E mai bine Alexa, zice ca a inceput sa o mai lase durerea in gat. Stiu cum e, si pe mine ma doare cateodata asa tare ca-mi dau lacrimile cand inghit. Am patit asa cand eram gravida in ultoma perioada si mi-am cumparat niste ospamox pe care nu l-am mai luat si i l-am dat acum Alexei, bineinteles in alta doza. E bine sa ai de toate in casa ca nu se stie cand iti trebuie.
Si noi am fost cu marsupiul la vot. era Ilincuta absorbita de ploaie, se uita asa interesata.. ca degeaba incercam eu sa-i atrag atentia, numai pe langa mine se uita. Cum am venit acasa, am dezbracat-o am pus-o in pat si a adormit instantaneu. ceea ce o sa fac si eu peste cateva minute. Pupicei la bebei dar si la mamici.
Inca ceva, mi-am facut si eu o adresa de yahoo, cea pe care v-am dat-o era a sotului.

dana_d777@yahoo.com

raman valabile amndoua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

BUna! Alta seara cand Emma doarme singura!!!!!!!! Mai, se pare ca devine un obicei! Si primeste si suzeta!!! Insa are preferinta pentru cele de silicon...Si eu cum ii dadeam doar de cauciuc, normal ca mi-o scuipa in fata...de ce ma mai mir!
Multam de retete de branzica, fetelor!! O sa fac zilele astea...
Mai, ce vremuri...Ce ploaie!...M-am saturat de stat in casa...Am iesit aseara la cumparaturi, in Carrefour, atat...

_ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Cred ca trebuia sa ma infofolesc mai bine pentru iesitul afara, ca iata, am reusit sa-mi fac si eu rost de-o gilma-n git. Sper ca Paul sa fie copil cuminte si sa nu faca si el la fel, mai ales ca miercuri mergem la vaccin.

Fetelor, i-am luat oglinda in care sa pot sa-l vad in oglinda retrovizoare. De-acuma o sa stiu macar daca-i vine soarele-n ochi si aia-l deranjeaza. Si sper sa fiu mai mult cu ochii pe drum, ca pina acuma mai mult cu ochii la el am fost. Face niste mutrite.. Noi iar am fost la cumparaturi si iar a agatat o gagica pe-acolo.. :) A fost suficient sa-i traga niste zimbete de-alea de-ale lui si gata, a topit-o! :) Eu zimbeam (p-afara..) :)

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak

Mergi la inceput