Bebelusi de mai 2003 (12)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Buna! Lumy, felicitari pentru ambitie! Tare as vrea si eu sa tin un pic de regim...Dar nu ma lasa inima si...burta!...Ma mentin cu succes la 65 kg...Am zis ca macar sa nu mai cresc...
Emma a papat azi 40 ml de supa cu biberonul...Ii place!! Nu-mi vine sa cred! Supa cu morcov, ceapa, patrunjel, pastarnac, telina...Tre' sa cumpar dovlecel, sa-i pun si din ala...Am pus mai mult morcov...Mai putina ceapa...Oricum, ii place...Si nici rau nu i-a facut...Ii mai dau si maine strecurata, iar poimaine ii dau si zarzavat...Aaaa! Cand incep sa-i pisez zarzavatul din supa, cam cate lingurite tre' sa-i dau?
A propos de branzica...Trebuie neaparat facuta in casa? Nu putem cumpara? Oare nu e buna pentru ei branza aceea (fara smantana) la cutie, tip "Fagaras"?
Korinna, chiar ca-i grasun!! Dar nu cred ca e vreo problema...Oricum, daca e grasun acum, asta nu inseamna ca o sa fie asa si cand va fi mare...Oricum...cred ca si noi ne apropiem de 8 kg...Maine mergem la controlul lunar...in caz ca nu ploua prea tare...Ca am inteles ca zilele astea ploua...Fetelor, da' e un frig in casa....Brrr! Sunt 20 de grade cu caloriferul in priza!!
Carrie, bietu' copil! Iti tin pumnii sa depasiti cu bine noaptea asta! Da-i ceva, preventiv, sa nu faca febra...
Va pup, ca plange printesa cea alintata!...

_ella

Mergi la inceput

Fetelor, veste mare!!!! Emma primeste suzeta! De vreun sfert de ora suge la ea si n-o mai scuipa!! Sper sa o tina...obiceiul! Ca, in ceea ce priveste celelalt..obicei, acela de a adormi numai in brate la mami...si acela o tine inca!... A fost doar o amagire...A adormit singura doar in doua seri...Apoi....iar au inceput istericalele!

_ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danv spune:

Fetelor,maine mergem si noi cu puiul la cantarit,da'sa nu va speriati,cred ca a sarit de 9 kg. Iar o sa ne intrebe ce mancam si noi o sa spunem ca laptic de la mama,ca nu cunoastem altceva (deocamdata).

alina v

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danv spune:

Pisi Ella,am si eu o curiozitate. Si-a supt degetelele sau nu ?
Am impresia ca astia mici prefera ori una,ori alta,iar eu tare as vrea sa renunte (cumva, nu stiu cum) la degetele in favoarea suzetei. Din cate am inteles,o lasa mai repede.
Voi mai incerca, acum ca e tentata sa duca la gura tot ce prinde...
Pe de alta parte,ma gandesc ca nu voi avea nici o sansa,nefiind obisnuita cu gustul tetinei.

alina v

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy spune:

Danv la mai multe kilograme si lasati copilul sa creasca !

Pisi_ella felicitari pentru suzi!Cir despre cura inca mai rezist!

Parpalak mersi de urari !

Carrie si Daiopri va doresc insanatosire grabnica!

Korinna lasa copilul sa pape!

Francesca tot chiuie ...peste tot: acasa , in piata , in magazine ! De fapt e un tipat ascutit de imi vine sa tot imi bag dopuri in urechi! Cu mincarea stam tot iavas , iavas .... Adica incet!

http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov

Lumy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Fetelor gata, m-am hotarat, avem 5,5 luni de maine i bag si 1/4 galbenus de ou. Papam carnita,zarzavat, mar, sana, biscuite acu e musai si un pik de ou! Banana o sa o experimentam un pik mai incolo, cam peste o saptamana!
Noi ne-am facut sanatosi mai ales cu Sinupret siropul minune!
Multa sanatate Daiopri si Carrie! E f. nasol cu racelile astea!
Pissi vezi putin cat % grasime are Fagarasul sa nu fie prea grasa branza!
In rest suntem cuminti si sper sa nu se schimbe da cu cat creste vrea tot mai mult sa ne ocupam cu el...nu mai merge patutul, jucariile si gata...
Aha am uitat sa va spun ca pana acum singurul aliment care l-a scuipat a fost pireul de cartofi...sa vezi acolo ploicici pe fata mea!(hi, hi, hi ca sa nu zic ca nu am avut si noi faza asta!)

Multă sănătate și toate cele bune.Să creșteți mari!Dacă dragoste nu e nimic nu e!
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Apropo de catalog ca tot il strigasi Parpalak, mai stiti ceva de Tamara si de gemeni? Oare cum se descurca cu doi?

Multă sănătate și toate cele bune.Să creșteți mari!Dacă dragoste nu e nimic nu e!
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Si noi am fost astazi la controlul de 5 luni (astazi am implinit 5 luni) si am facut si vaccinul contra meningitei n-a plins mai deloc, ne-am si cintarit avem 8,16 kg.

Korrina,Danv eu am un fix cu greutatea astazi am zapacit-o pe doctora sa o intreb daca nu-I prea gras si mi-a zis ca nici 9 kg nu-I mult la 5 luni si ca in GENERAL daca bb-I cind sint mici au greutate mai mare au sanse sa ajunga sportivi.
Asta spre incintarea lui barbata-miu care s-a saturat invatind toata viata examene dupa examene si cica pe Joshua il face sportiv.

Daiopri noua doctora abia acum mi-a dat voie sa-i dau 3 legume (morcov,mazare si sweet potatoes (nu stiu care-i echivalentul in romana) zice ca la 5 luni deocamdata astea sint recomandate (nu I-am mai spus ca eu pina acum l-am testat cu toate legumele de incepator bine ca nu i-am dat si fructe).

Parpalak cu serviciul bataie mare de cap eu vroiam sa stau un an acasa dar acum vreo luna m-au solicitat de la servici sa incep mai devreme.
Si ca sa nu pierd serviciul ( ca alt avantaj nu am ) ma hotarisem sa o aduc pe mama din decembrie si sa ma duc la servici din ianuarie insa acum mama are ceva probleme de sanatate este in spital asa ca-mi ramane doar varianta daycare dar nu ma incinta ca o sa fie iarna si nici pe cineva nu-mi place sa aduc acasa ca poate oricind sa ma lase balta.
Asa ca n-am de ales n-am cum sa incep serviciul astept sa vad ce-i cu mama.

Dar sincera sa fiu imi pare atit de rau sa incep saerviciul ca timpul petrecut cu el pina acum a fost cea mai frumoasa vacanta a mea nu se compara cu nici una de pina acum nici Caraibe,Cuba, nimic doar ca-mi este frica sa nu pierd serviciul nu ca ar fi asa bun dar e ceva pe vremurile astea.
Serviciul este la Dundas cu University

Va pupici
Dana si Joshua

Mergi la inceput

Buna! Danv, Emma si-a supt si inca isi mai suge degetele...Suzeta nu prea vroia sa o primeasca, o scuipa...De-aia am fost eu super-incantata cand a supt azi la ea vreo 20 de minute! Prefera degetele, bineinteles, nu stiu cum sa o fac sa nu si le mai suga, ii dau o jucarie ca sa-i distrag atentia( ca cica nu-i bine sa-i scoti tu degetele din gura, ci sa o amagesti cu ceva, ca sa renunte ea...)...Insa stiti ce face? Apuca jucaria cu mana pe care nu si-o suge, insa pe cealalta nu si-o scoate din gura cu nici un chip! Da' sa vedeti ce haioasa e, ca isi suge degetul aratator si mijlociu deodata, zici ca sta sa fluiere! Astea doua sunt favoritele ei...Pe cel mare nu prea si-l suge...Aaaa! Si mai suge uneori degetul mijlociu si cel inelar, iar aratatorul si degetul mic le tine in sus, zici ca are doi colti! E haioasa rau!...Insa...stau si ma gandesc: daca isi suge mai multe degete si nu are preferinta pentru unul anume, nu cred ca poate ramane cu obiceiul asta, nu? Cred ca e o problema daca-si suge degetul mare, nu?
Si...am inteles ca suptul degetului poate duce si la deformarea dentitiei de lapte...asa ca nu prea am chef sa aiba fata mea dintii strambi...Deci ii tot dau suzeta...Zic ca...poate, poate...
DanaMario, te inteleg...in legatura cu serviciul...Si mie mi-ar fi foarte greu...

_ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

DanaMario,sweet potatoes cica ar fi cartoful dulce.De fapt este un cartof dulce.In Ro. nu am auzit de el.Poate acum se gaseste,nu stiu!Aici se recomanda la greu ca si dovlecelul si fasolea verde.Eu in afara de morcov si 3 ling. de dovlecel nu i-am dat.Eu la fiecare nou aliment tremur toata si astept sa treaca 4-5 ore sa vad daca-i apare ceva pe corp.Mama masiii de alergie!!!

Si noi sugem degetelul la greu.Mai nou preferam degetelele de la picioare Astazi a tras si el de cateva ori din suzeta spre bucuria mea dar a renuntat repede.Cica nu-i buna

Se pare ca bb de mai au intrat intr-o perioada de agitatie.Noi suntem nesuferiti si plangaciosi peste masura

parpalak,mereu uit sa te felicit pt. nasterea lui Paulam recitit-o acum din nou.Sa-ti traiasca si sa te bucure toata viatza!

ange,mamica de 2 ori

http://community.webshots.com/user/maiaioana

Mergi la inceput