Analize

Analize | Autor: Cosmina

Link direct la acest mesaj

Va rog frumos, care stiti, imi faceti o mica lista cu ce analize ar fi indicat sa fac sa vad daca sunt toate la locul lor si functioneaza? Ce analize ati facut voi? Eu vreau neaparat bb si desi nu am nimic, asa zice medicul, nu s-a intamplat pana acum. Va rog mult.

Pupici, Cosmina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Cosmina draga, in ziua a 5-a faci : FSH, estradiol, lh. In ziua a 14-a la fel, iar in ziua 21 progesteron, lh, estradiol si prolactina.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Eu zic să faci și analizele de toxoplasmoză, listeria și CMV că eu din cauza toxoplasmozei nu puteam face bb. Să dea dumnezeu să nu ai așa ceva.Îți țin pumnii!!!De fapt, cred că toate îți ținem pumnii!

adar

Mergi la inceput

Si eu ar trebui sa fac toxoplasmoza, ca am stat ani buni cu pisici in casa, desi nu ieseau afara, dar mai bine sa fiu sigura decat sa risc...

CRinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Merci fetelor. Sunteti niste dulci. Stiti cumva si cam cat costa toate astea? Le pot face la orice laborator de analize?Sau unde se fac?
Pupici, Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Eu am facut urmatoarele analize:

TOXOPLASMOZA
RUBEOLA
MONONUCLEOZA
LISTERIOZA
CHLAMIDIA
TPHA(SIFILIS)
CMV
HEMOGRAMA
GLUCOZA SERICA
ASLO
PROTEINA TOATALA
VDRL
CRP
EPSTAIN BARR
MICOPLASMA
UREAPLASMA
PAP
EXAMEN SECRETIE
EXAMEN BACTERILOGIC
chlamidia secretie.
urocultura

Analize facute la Medsana si care au costat 10 milioane lei.

Acum fac analize hormonale ziua 3,14,21.Sunt cele spuse de Crinuta.Trebuie sa mai faci histero si eco in zilele 7,9,11 pt examinare foliculi.

sila toate!!!!!!!!!!

Gabi si Simonica de 2 anisori .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Mama, sunt un car de analize! Si sunt foarte scumpe. Sau doar la Medsana sunt preturile asa mari? Gabi, si la tine care ar fi problema? Ce ti-au gasit dupa atatea analize? Crinuta tu ai facut toate analizele alea?

Pupici, Cosmina

Mergi la inceput

Nu, eu nu am facut decat progesteron anul trecut si prolactina, atat anult trecut, cat si anul asta.
Nu are rost sa fac pana nu incerc. si parca ti-am mai spus tie ce si cum, insa stiu ca se fac analizele astea de la fetele de aici.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Cosmina, orice investigatie se incepe cu spermograma sotului. Chiar daca vei face si tu analize, trebuie sa faca si el obligatoriu. Iti spune cineva care a facut multe pana sa afle ca de fapt nu are nici o problema si ca problema era la sot. Iar pt tine, cred ca ar trebui sa faci: hormonii (estradiol, progesteron, FSH, LH, prolactina asa cum ti-au spus si fetele), toxoplasma, CMV, Chlamydia in ser, apoi un examen de secretie vaginala cu cultura si daca tot iti ia secretie, fa si un Pap. La examenul de secretie ar fi bine sa ceri si Chlamydia, Ureaplasma si Mycoplasma. Astea trebuie sa le ceri separat si vei plati in plus pt ele, nu sunt chiar ieftine, dar eu zic ca daca tot faci, sa faci treaba completa.
Multa bafta si sa auzim de bebici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

La mine e clar ca eu sunt de vina, pt. ca am ramas dar am pierdut sarcina. Apoi am aflat de toxo. Asta costa intre 200000-800000 lei, depinde unde o faci, dar daca ai probleme, du-te la un parazitolog si el stie ce sa-ti dea sa faci.
Iar tu Crinutule, sa stai tu asa fara anliza de toxo??? Rusinica...Du-te repede si fa-o si daca Doamne fereste o ai, apuca-te de trat. ca cica nu-i de glumit.
Pupici,

adar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Fetele, spuneti-mi si mie unde se poate face spermograma? Stiu ca s-a mai vorbit, dar nu am gasit nimic.pupici, gabi

Mergi la inceput