Moluscum contagiosum

Moluscum contagiosum | Autor: LYADA

Link direct la acest mesaj

Buna

Stiu ca s-a mai postat acest subiect acum ceva timp- din pacate nu l-am putut regasi.

Baietelul meu are 1 an si 10 luni si i-au aparut aceste bubite din senin prin aprilie. Dermatologul spune ca sunt moluscum contagiosum, se iau pe cale virala si exista mai multe posibilitati de a scapa de ei- definitiv.

Am incercat-o pe prima in mai - am fost la Colentina si o asistenta i-a scos ca pe niste cosuri. Dupa ce ne-a fumat in nas in timpul asa-zisei consultatii, a urmat operatiunea, nu f dureroasa, i-a dat cu o solutie si m-a asigurat ca nu au cum sa-i mai apara.

Din pacate, iata-ne in septembrie cu aceeasi problema. Nu reusesc sa imi dau seama de unde poate sa ia aceste bubite. Acum e frig si in parc nu mai ajunge, am cautat pe net si nici nu-s foarte contagioase, se iau in urma unui contact prelungit cu zona bolnava.

Am fost la Medicover si ar urma sa ma programez pt cauterizare prin laser. Nu as vrea insa sa-l expun pe Tudor la asa ceva inainte de a va intreba: A MAI TRECUT CINEVA CU SUCCES PRIN ACEASTA SITUATIE?

Multumesc anticipat pentru ajutor si raspunsuri.

PS> Am observat ca au mai aparut mesaje in cadrul altor mesaje legat de moluscum si de asta l-am postat separat. poate ma insel insa i-am facut si analizele si avem 3 valori in afara intervalului normal pt ac varsta (limfopenie usoara si eozinofilie). Doctorita mi-a spus ca s-ar putea sa fie legat de aceste bubite - fie ele apar pe fondul unui sistem imuno-deficitar, fie aparitia lor determina rezultate in afara intervalului. Sper ca nu am spus o prostie: eu am inteles ca e posibil sa fie o relatie cauza- efect dar nu mi-a putut-o preciza.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaM spune:

Prietena mea a trecut prin asa ceva cu fetita ei de 2 ani...
pur si simplu prin interventie chirurgicala...cu o chiureta le-a scos imediat a avut 4 bubite parca.... 1 pe spate, 2 pe la noada funduletului,,una aproape de pasarica...
operati in sine dureaza f putin pt ca ...bubitele sunt imediat sub piele...nu necesita o incizie in profunzime...
si ca rezultat...nu a mai avut asa ceva...
dr spune ca le-a luat de la mare de anul trecut...de la nisip...
te pup si multa sanatate..

Maria&Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Multumesc mult, Maria. Ma voi duce si eu la Medicover cu mai multa incredere.

Mergi la inceput