help-fetele din Germania

help-fetele din Germania | Autor: crista

Link direct la acest mesaj

Fetelor, am o prietena care ar vrea sa stie cit costa medicamentul LIVIELLA( substanta activa TIBOLON)
In Romania nu l-a gasit in farmacii si nici eu la farmaciile de aici.
Deci, o intereseaza pretul sa vada daca si-l poate permite.
Medicamentul este pentru tratarea cancerului si va multumesc mult daca ma puteti ajuta.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Eu ies mai acusi si am sa intreb la farmacie. Din pacate s-ar putea sa apara aceeasi problema, si anume eliberarea medicamentului fara reteta care aici nu prea se practica, mai ales daca e vorba de ceva atat de important precum cancer. Dar am sa intreb oricum.

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela spune:

quote:
Originally posted by tinatache

Eu ies mai acusi si am sa intreb la farmacie. Din pacate s-ar putea sa apara aceeasi problema, si anume eliberarea medicamentului fara reteta care aici nu prea se practica, mai ales daca e vorba de ceva atat de important precum cancer. Dar am sa intreb oricum.

Bine ca esti tu deja in drum spre farmacie, ca noi nu ajungeam azi!
Daca il gasesti si tanti iti spune ca nu merge fara reteta, anunta-ma pentru ca am o prietena medic si in mod sigur poate sa ne ajute!
Insa eu stiu ca daca nu sunt sedative, iti recunosc formal si o reteta din Ro atata vreme cat o platesti integral!
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Eu stau cu lista roshie in mana, lista pe care sunt inscrise toate medicamentele care se gasesc in Germania, aici nu exista nici un medicament cu numele asta. Shi nici substantza activa, gasesc doar ceva care se cheama Thybon tablete, pt. tiroida, sau Timolol picaturi pt. ochi, intereseaza-te inca odata te rog exact cum se cheama medicamentul.

Corinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Am intrebat si exista acest medicament, numai ca nu a putut sa-mi spuna daca poate fi eliberat pe reteta din Ro sau nu, a zis sa vada intai reteta. Aici e alt sistem si m-a intrebat daca e privata sau nu, am incercat eu sa-i explic ca in Ro nu exista privat sau nu dar ca e scrisa de un medic... ma rgo, nu prea parea ea ca a inteles...
Deci: o cutie de 28 buc costa 32,10 euro, o cutie mare de 3x28 buc. = 86,25 euro.
Am intrebat si daca subst. activa e Tibolon si a zis ca da. Cam asta-i, sper sa va ajute si ureaza-i sanatate multa prietenei tale si persoanei care are nevoie de ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Dap, azi a venit lista roshie pt. anul 2004, aia in care m-am uitat eu era din 1998, shi e asha cum spune Cristina, daca ai nevoie pot sa-tzi iau eu de la farmacie, sunt medic shi nu am nevoie de retzeta.

Corinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista spune:

Va multumesc mult , ne-ati fost de mare folos .
Acum o sa-i scriu prietenei mele sa vedem ce o sa facem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista spune:

Corina, iti multumesc mult de tot, esti foarte draguta , i-am scris prietenei si acum astept raspuns de la ea.
I-am copiat raspunsurile voastre si cred ca o sa fie fericita( atit cit poate...)ca, mai sint pe lumea aceasta oameni carora le pasa...
Sotul meu care nu prea intelegea ce stau toata ziua pe forum, a fost impresionat de promtitudinea voastra,acum sa-mi mai zica ceva
Cristina, Ela si Corina , multumesc !

Mergi la inceput