adorm usor in timpul zilei?
Theodora mea la 4 luni jumate cred ca e campioana la dormit putin sau adormit greu...inca de la o luna.
parca a inghitit baterii Duracell atata energie are, mai nou se rostogoleste prin pat si pe burtica se ridica in maini si genunchi si penduleaza.cred ca ar da orice sa poata umbla de atata energie.
insa cum e si normal, mai si oboseste dar adoarme ff greu.ma chinui si doua ore s-o adorm.am incercat si s-o las sa adoarma ea, si s-o leagan, si sa-i cant..si se enerveaza cateodata si urla de nu ma adun pentru ca dup-aia sa adoarma in sfarsit de oboseala.
seara in schimb la 10 face nani, se scoala pe la 4 si doarme dupa ce papa pina la 7-8.
am auzit de asa numita hiper activitate?poate fi asa ceva, sau e normal?
daca o plimb cu caruciorul sau cu masina datele pb se schimba dar venind iarna solutia asta nu va mai fi asa buna
va pupam
cristiana si bb Theodora Alexia
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
Raspunsuri
mirela.mustaciosu spune:
Tudor pana la un an adormea numai sugand (altfel, sub nici o forma, iar dupa un an cand am inceput serviciul nu mai reuseau sa-l adoarma decat in leagan (am avut un leagan foarte comod in care statea ca in carut, aproape culcat). Acum are un an si 11 luni si de multa vreme adoarme singur, dar numai cand vrea, in ultima vreme numai cu mare scandal. Nu cred ca e neobisnuit sa fie foarte activi si desi sunt momente cand pic de oboseala nu imi pare rau ca e asa. Am crezut ca in momentul cand va incepe sa mearga isi va consuma mai repede energia, dar cu cat trece timpul cu atat mai e mai vioi. De acum inainte sa vezi...
Andruska spune:
Andrei dormea la varsta ei cam asa: dimineata o tura si dupa masa de pranz inca o tura si daca mai era cazul, inca putin de pe la 19.00 incolo. Noaptea se culca pe la 22.00 iar la 5-6.00 era treaz si vroia papa.
Dar cum se spune ca fiecare copil are ritmul lui, nu cred ca este cazul sa te ingrijorezi.
Sa iti traiasca frumusetea,
Andra cu burtica de 24 saptamani si Andrei (4 ani)
Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448
mmi spune:
Mihaita nu mai doarme deloc la amiaza de la 2 ani (acum avem 3). De la ora 6 si jumatate dimineata si pina seara aproape la 9 sta in permanenta in picioare, nici macar 5 minute nu se intinde si el in pat sa se odihneasca. Seara cade lat si doarme pina dimineata aproape nemiscat. Toate incercarile mele de a-l face sa doarma putin peste zi s-au soldat cu esecuri. Asta vara dormea ceva mai mult dimineata, dar acum are si mai multa energie. Asta e! Sa ne traiasca si sa fie sanatosi ca energie au destula!
Cu drag, Mihaita si mami Mihaela.