Sunt foarte suparata ca unele firme fac reclama (promotii) pe internet in continuare si oferta lor nu mai e valabila.
Am vrut sa vad si eu cum e convorbirea cu o cartela rds, primul pas e sa iti completezi datele personale pe Net, la site-ul lor.
Urmatorul pas e sa mergi la ghiseul lor sa-ti ridici cartela, numai ca iti fac "placuta surpriza" sa nu mai fie valabila oferta. Dar nici nu anunta!
Si tu ai "incredere" in ei in continuare si uite asa...esti pacalit din nou. Nu fac antireclama, dar sunt chestiuni de viata si ni se intampla...
Culmea e ca saptamana trecuta, vineri, o cunostinta de-a mea a mers acolo si a intrebat acelasi lucru, iar doamna de la ghiseu a raspuns ca poate venii, ca mai sunt cartele promotionale.
Eu am folosit o cartela PCNET si am fost foarte multumita, n-am avut probleme. Am cumparat-o de la magazin, n-a trebuit sa completez nici un formular, n-am auzit de asa ceva. Dar e adevarat ca nu era nici o promotie.
Ioana
De ce vorbeam eu era o cartela de incercare, in valoarea de 2 Euro. Unii au reusit sa intre in posesia ei....dar cand am ajuns eu, era normal sa nu mai fie, ca nu prea am eu noroc la "gratuitati".