Cui i-a placut FORREST GUMP?
Am revazut aseara filmul si,desi e a nu stiu cita oara cind il revad,ma impresioneaza de fiecare data...Un film absolut superb si un Tom Hanks absolut genial,despre cum se poate lua totul absolut normal,si bun si rau,despre un om care nu a facut absolut nimic rau in toata viata si cum putem invata sa fim mai buni in tot,nu neaparat pentru o recompensa.Mi-a placut la nebunie!...si l-as vedea de inca o suta de ori...
Iren&Bogdanelu
Raspunsuri
Ela spune:
De o suta de ori nu l-am vazut, daŽde vreo 10 sigur!
Si mie imi place foarte mult - si cum joaca Tom Hanks si mai ales mesajul fimului si ma impresioneaza de fiecare data relatia lui speciala cu mama lui - si modul in care ea a refuzat sa-l trateze ca pe un "handicapat"!
mihuletu spune:
si eu l-am vazut de cateva ori si l-as mai putea vedea de cateva ori fara sa ma plictisesc. pe mine m-a impresionat pozitivismul lui forrest si puterea lui de a o lua de fiecare data de la capat, pentru ca, nu-i asa ca viata e ca o cutie de bomboane cu ciocolata?
www.sara.haihui.ro
carmendraghici spune:
Am vazut filmul de cel putin 8 ori si, desi il stiu pe dinafara, l-as revedea oricand cu aceeasi placere. Excelent scenariul, excelenta partitura lui Tom Hanks. A meritat pe deplin Oscarul.
laura111 spune:
Eu l-am vazut de vreo 6 ori, stiu replici pe din-afara si plang infundat de fiecare data la final. Exact genul de film care te pune pe ganduri bine de tot dar iti lasa si o stare de speranta...
Excelent film !
Laura - mama lui Vlad
alexxia spune:
si mie mi-a placut in mod deosebit
Lumea este plina de frumusete atunci cand inima este plina de dragoste
ana_a spune:
da... am vazut si eu filmul la cinematograf...vreau sa va spun ca a rulat o saptamana la cinema si in fiecare zi am fost!!! apoi sa nu mai spun de cate ori l-am vazut la tv... da... e super filmul!
ana
alba spune:
Excelent film,excelent actor ! Toate filmele cu Tom Hanks merita vazute,dar Forrest Gump,este preferatul meu,nu te plictisesti vizionindu-l
***Alba***
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=499&cid=78