Risc de maternitate

Risc de maternitate | Autor: Germina

Link direct la acest mesaj

Ce stiti despre ajutorul dat prin Casa Pensiilor referitor la maternitate. Ceva legat de depunerea unei sume din venitul brut (timp de 6 luni (pana intr-un plafon), iar dupa nastere, pana implineste copilul 2 ani ti se da de 2-3 ori suma depusa.

Lumi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dddd spune:

nu cred ca mai e valabial oferta. prietena mea beneficiaza de chestia asta dar a fost foarte aproape sa piearda ajutorul in urma unui scandal de acum cateva luni. deta;lii prea multe nu stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Draga Germina eu beneficiez de aceasta asigurare dar era cat pe ce sa o pierd. Am incheiat contract cu casa de pensii in septembrie anul trecut. Trebuia sa iau banii in martie ,si i-am primit in iunie. Ma bucur nespus ca i-au banii astia,dar sincer nu te-as sfatui sa i-ti faci acum aceasta asigurare deoarece e MARE riscul sa pierzi banii dati. Am o prietena care nici in ziua de azi nu a mai luat nici un leu,ea facandu-si asiguare din iulie anul trecut, nu avea carte de munca(ceea ce e obligatoriu ca sa poti primi banii)si copilul era deja nascut(deci inca un lucru obligatoriu ca copilul sa se nasca dupa ce platesti toate cele 6 luni).
Numai bine

Dana&bb Andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

Gasesti mai multe informatii referitoare la asigurarea suplimentara la forumul "Probleme legislative".

Mergi la inceput