(Daca aveti timp si rabdare) Proba de'ndemânare
Raspunsuri - Pagina 2
Camelia spune:
Monica, sunt convinsa ca atunci cand s-au petrecut toate, nu te-ai simtit la fel de agreabil ca noi acum cand citim. Da-mi place cum povestesti!
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
monica spune:
Am fo mereu complexata de talentul vostru de povestotori! Acu' sa'mi faceti mie complimente d'astea....chiar ca ma magulitzi...
monica spune:
quote:
Originally posted by Camelia
Monica, sunt convinsa ca atunci cand s-au petrecut toate, nu te-ai simtit la fel de agreabil ca noi acum cand citim. Da-mi place cum povestesti!
cami, sa shtii ca m'am autoeducat si nu mai fac o tragedie din toate cele... Iar la faza cu placinta, când l'am vazut pe frate'miu cum se amuza shi pe Leo cu calmul desavârshit care'l caracterizeaza cum îmi zice "lasa, puiule, da'o'ncolo, nu te mai inerfa"!...me'a trecut toata supararea! Pe zi ce trece, cu toate relele shi greutatzile din viatza noastra, sunt (suntem) tot mai fericitzi shi mai relaxatzi shi multzumitzi ca stem împreuna, bine, sanatoshi... si e veselie multa la noi în casa....
Came, pai imagineaza'tzi tu ce ma întreaba Danat azi demeneatza: "mey Muniq, aveai ieri ashea o fatza odihnita, relaxata...Nu shtu ce'tzi face Leo da' aratai foarte bine". Puaaaaaaahahahahaha, deci daca dupa toate episoadele povestite mai sus, shi dupa turu' de fortza din bucatarie de dinaintea întâlnelii, io aratam tot relaxata shi voioasa....înseamna ca sunt într'adefar fericita!!
Te pupic!!
Monica
Camelia spune:
Eu am asa...o vaga banuiala ca ti s-a ridicat interdictia. De-aia esti asa relaxata.
quote:
Originally posted by monicaquote:
cami, sa shtii ca m'am autoeducat si nu mai fac o tragedie din toate cele... Iar la faza cu placinta, când l'am vazut pe frate'miu cum se amuza shi pe Leo cu calmul desavârshit care'l caracterizeaza cum îmi zice "lasa, puiule, da'o'ncolo, nu te mai inerfa"!...me'a trecut toata supararea! Pe zi ce trece, cu toate relele shi greutatzile din viatza noastra, sunt (suntem) tot mai fericitzi shi mai relaxatzi shi multzumitzi ca stem împreuna, bine, sanatoshi... si e veselie multa la noi în casa....
Came, pai imagineaza'tzi tu ce ma întreaba Danat azi demeneatza: "mey Muniq, aveai ieri ashea o fatza odihnita, relaxata...Nu shtu ce'tzi face Leo da' aratai foarte bine". Puaaaaaaahahahahaha, deci daca dupa toate episoadele povestite mai sus, shi dupa turu' de fortza din bucatarie de dinaintea întâlnelii, io aratam tot relaxata shi voioasa....înseamna ca sunt într'adefar fericita!!
Te pupic!!
Monica
"La sagesse, c'est d'avoir des ręves suffisamment grands pour ne pas les perdre de vue lorsqu'on les poursuit."
monica spune:
quote:
Eu am asa...o vaga banuiala ca ti s-a ridicat interdictia. De-aia esti asa relaxata.
Came, n'o sa'tzi vina sa crezi: NICI MACAR!! Nu înca! Iar omu' nici nu banuieshte ca de sapt. viitoare va fi ok! L'am pacalit ca mai avem de ashteptat înca o luna! Si ashteapta cumintzel!:D
Floare de Colt spune:
Fain WE, pacat de placinta, totusi!
Immm si ce pofta mi-ai facut!
Pupicei la Dudutz si la toata "famelia" care stie sa se distreze in WE.
Asteptam si alte povesti la fel de ... nostime.
Floare de Colt
EDDY spune:
Munic,daca ,te superi?Ei,acuma shi daca te superi,io tot nu ma pot abtzine,ca asha aventuri de week-end n-am mai vazut.Adica mint,ca am mai vazut dar nu toate la aceeashi persoana
dulci shi abia ashtept sa ne intilnim,sa ne cunoashtem shi ofcourse sa-mi povesteshti mai multe patzanii,kiar daca nu-s de WE
Eddy & Antonia Naomi